FOTO by Reserved

Moda

Reserved ima najbožićniji matching set za cozy trenutke!

Viktoria Mikulić 24. studenoga 2022.

Sve što nam je zimi potrebno su toplina i udobnost…

Trebate brzu ideju za odjeću za ranojutarnji shopping? Niste sigurni što odjenuti za Advent ove subote? Ili tražite comfy odjeću za filmsku večer s vašim najboljim prijateljima? Posegnite za šik pletenim kompletom iz Reserveda i uparite ga s UGG čizmama za najstylish izgled, a u kućnom izdanju s fluffy papučama.

reserved blagdani

Blagdanski matching set za sve zimske aktivnosti!

Ovaj džemper i mekane hlače bit će sve što trebate za gledanje omiljenih blagdanskih filmova uz grickalice, za ispijanje kuhanog vina sa svojom bestie na jednoj od adventskih kućica ili jednostavno za odlazak do trgovine.

Riječ je o matching kompletu ležernog izdanja koji se sastoji od širokog džempera i rastezljivih hlača napravljenih od mekanog žerseja. Džemper ima i podignuti ovratnik tako da vam uz isti nije potreban šal. Cijena gornjeg dijela iznosi 359,90 kuna, dok hlače možete pronaći za 299,90 kuna. Naravno, prihvatljivo je nositi ih odvojeno, ali ipak će najljepše izgledati zajedno.

No ni materijal ni cijena nisu ono što nas je najviše osvojilo već božićni motivi koji ih oplemenjuju. Krasi ih nekoliko boja, a upotpunjuju ih snježne pahulje, sobovi i ostali blagdanski motivi.

Za sve koji vole Božić, udobnu odjeću i žele se osjećati ugodno na svakom koraku tijekom prosinca, ne propustite osigurati si ovu matching kombinaciju u kojoj nećete proći nezamijećeno.