FOTO by Reserved

Moda

Reserved haljine u tamno zelenoj boji lako će naći put do vašeg ormara!

Antonija Andabak 29. studenoga 2020.

Modni as najpopularnije nijanse sezone koja pristaje plavušama, brinetama, crnkama, crvenokosama...

Postoji nekoliko boja koje su naprosto rezervirane za predblagdansko vrijeme i koje ujedno nekako prve upadaju u oči, a to su crvena i tamno zelena boja! Potonja odgovara ovom razdoblju gdje se u zraku osjete mirisi Božića, a koje želimo i modno oplemeniti pravim nijansama!

Idealan način kako unijeti pravi odjevni blagdanski štih, definitivno pripada haljinama koje slove kao najženstveniji komad ormara, a bilo da ih preferirate ili ne, neosporna je činjenica da svaka žena u haljini odiše suptilnom zavodljivošću. Upravo ćete taj efekt, još i mnogo više, postići Reserved haljinama u najtraženijoj nijansi sezone!

View this post on Instagram

A post shared by MileLópez (@smilelopez)

Reserved haljine apsolutne su pobjednice u izboru istih stoga ćete imati opcija između haljina raznih dužina i krojeva. Ovogodišnja kolekcija obiluje volanima, čipkom, baršunom, prozirnim rukavima i fluidnim krojevima. Upravo su krojevi ti koji omogućuju isticanje vaših aduta, bilo da je riječ o vitkim nogama ili struku, ili pak šarmantnijeg aduta poput boje vaših očiju.

Zasigurno je i vama poznato da pravi izbor boje odjeće može vašu pojavu učiniti istaknutijom ili obrnuto, potpuno vas učiniti bezličnom, stoga valja pripaziti na pravu nijansu.

Kada govorimo o cijenama Reserved haljina, iste se kreću po 159,00 ili 249,00 kn te na 20 posto popusta povodom shopping ludnice zvanoj Black Friday, čini pristojan ulov po vašoj mjeri! Checkirajte!