FOTO by Reserved

Odjeća

Reserved haljine s volanima predstavljaju pravu ljetnu romansu!

Una Lora Banjac 29. svibnja 2024.

Između prekrasnih nijansi mandarina narančaste, fuksija ružičaste, boje lavande i uvijek elegantne crne – ne možemo se odlučiti za jednog favorita

Gotovo u svakom ženskom ormaru postoji haljina, ona je modni adut i primjerak za koji se uvijek rado odlučimo i u čijem nošenju doista uživamo jer nam pruža dozu ženstvenosti i elegancije koju baš uvijek volimo.

Ljeto je godišnje doba u kojem sve češće posežemo za našim lepršavim haljinama te ih jedva čekamo nositi na gole noge i otvorene natikače ili sandale.

U potrazi za ljetnim favoritima u obliku lepršavih haljina, u Reservedu smo naišli na pet neodoljivih haljina s volanima koji predstavljaju pravu ljetnu romansu!

35,99 EUR
45,99 EUR
45,99 EUR
45,99 EUR
35,99 EUR

Ako ste u potrazi za haljinom koju ćete moći nositi na romantičan spoj, neku važnu prigodu ili na večeru s prijateljicama, onda će ove lepršave ljepotice biti vaš prvi izbor.

Između prekrasnih nijansi mandarina narančaste, fuksija ružičaste, boje lavande i uvijek elegantne crne – ne možemo se odlučiti za jednog favorita, tako da ćemo taj zadatak prepustiti vašem iskusnom oku.

Ovakve se haljine lijepo slažu sa sandalama i otvorenim cipelama, mi bismo ih svakako spojili s pastelnim nijansama, malenom torbicom, mačkastim naočalama s bijelim okvirom i upečatljivim nakitom s perlama!

Što se frizure tiče, smatramo da bi se visoki rep ili messy bun najljepše slagali s ovim haljinama.

Ako vam je jedna od ovih ljepotica zapela za oko, definitivno požurite u najbližu Reserved trgovinu ili ih škicnite preko Reserved službene stranice.