FOTO by Reserved

Elegant

Reserved gumene čizmice s Disney motivima za malene klinceze!

Daria Lovrić 02. rujna 2022.

Minnie, Mickey, Paško Patak i Šiljo razvedrit će tmurne dane...

S obzirom na to da je ovih dana sve hladnije i počele su prve kiše, mnoge su mame u potrazi za gumenim čizmicama koje će njihove princeze naprosto obožavati. Mališani su krenuli u vrtić, a od idućeg tjedna i oni nešto stariji kreću u školu stoga je vrlo važno da im nožice budu suhe.

Reserved Disney gumene čizmice 1
Reserved Disney gumene čizmice

Osim što je vrlo važno da obuća za djecu bude praktična, topla i udobna, važno je i da lijepo izgleda. Neka djeca, posebice djevojčice, već od malih nogu izražavaju smisao za modu i vrlo im je važno što oblače.

Ako i vaša mališanka spada u tu skupinu, gležnjače iz Reserveda su pun pogodak i zasigurno će ih obožavati.

Iznenadite vašu princezu ovim preslatkim ružičastim Minnie Mouse čizmicama!

Surfajući internetom, na web shopu Reserved, pronašli smo čizmice koje će privući, ne samo vašu pozornost, već svih ljubitelja mode, Disney likova i ono najvažnije – vaše djevojčice.

Reserved Disney gumene čizmice 2
Reserved Disney gumene čizmice

Gumene čizmice stižu u dvije varijante – nježnoj ružičastoj s likom vesele Minnie, te u bijeloj boji s detaljima omiljenih Disney likova kao što su Minnie, Mickey, Paško Patak i Šiljo.

Reserved Disney gumene čizmice 3
Reserved Disney gumene čizmice

Oba para lako se obuvaju i imaju dovoljno debeli potplat ako vaše dijete slučajno zahvati kišno vrijeme. S obzirom na popularnost, ove su čizmice lansirane u rasponu brojeva od 20 do 27, a cijena im je 99,90 kuna.

Reserved Disney gumene čizmice 4
Reserved Disney gumene čizmice

Reserved gumene čizmice prava su atrakcija za klinceze i s guštom će ih nositi, a omiljeni par možete checkirati putem Reserved web trgovine.