FOTO by Reserved

Moda

Reserved espadrille – modeli koji pristaju uz svaki outfit!

Viktoria Šafranić 30. travnja 2020.

Prozračne, stylish, divnih boja...

Postoje mnogi superlativi koje bismo nadjenuli različitim vrstama obuće. Tenisice su najpraktičnije, papuče najudobnije, salonke i sandale najatraktivnije, natikače najležernije, a balerinke i espadrille najslađe.

Svaki komad obuće ima svoju svrhu i većina ima po jedan par svakih. Nekome je bitno da su ugodne za nošenje i kvalitetne dok drugi pažnju pridaju njihovom dizajnu. Također, neke osobe prvenstveno biraju obuću na temelju cijene, a drugima one predstavljaju status u društvu pa se tako odlučuju za skupocjene robne marke.

Kako god bilo, svatko ima pravo na svoj izbor. No kada naiđemo na obuću koja je istodobno stylish, pristupačnih cijena, s potpisom poznatog high street brenda i pritom udobna, malo tko će okrenuti glavu i ne škicnuti o čemu je riječ.

Ovog puta, naišli smo na espadrille iz Reserveda koje su posebno aktualne u proljetno-ljetnoj sezoni. Iako na njih moramo malo pripaziti prilikom nošenja jer nisu stvorene za tmurne dane, rezervirane su za sunce i vedro vrijeme, osobito one otvorene s prednje ili stražnje strane.

Šetnja, vožnja biciklom, kava s prijateljicama, shopping, poslovne aktivnosti, romantičan izlazak, ova casual obuća šarmira u svim prilikama.

Reserved je inače poznat po odličnim cijenama, stoga ne iznenađuje da neke modele možemo pronaći već od 129,90 kuna. Zavirite u našu galeriju gdje vas očekuje 8 chic espadrilla: