FOTO by Reserved

Moda

Reserved dobiva Oscara za najglamurozniju blagdansku haljinu!

Viktoria Šafranić 03. prosinca 2021.

Kao stvorena za crveni tepih…

Je li i vama već dosta ‘home office’ odjevnih kombinacija? Presvlačenje iz pidžame u trenirku već je zaista postalo zamorno…Iako nam ovo turobno vrijeme vani ne daju motivaciju da se uredimo, prosinac je dovoljan razlog da razmislimo o kupnji nečeg svečanijeg.

Koliko dugo se nismo osjećale onako ženstveno, blistale kao na crvenom tepihu…Ah nedostaju nam sva ona fancy događanja, domjenci i partyji na kojima konačno možemo dati sve od sebe kada je u pitanju naš izgled…Kada toga nema, nemamo ni potrebe previše se lickati.

Ipak, ovaj nam Božić neće biti ukraden bez obzira na situaciju i spremit ćemo se onako kako i zaslužujemo.

Neovisno o tome planirate li pripremiti večeru u svoja četiri zida za članove obitelji ili najbliže prijatelje, hoćete li iznajmiti neku cozy drvenu kućicu i dočekati Novu godinu u istoj s provjerenim društvom, ili vaša firma ipak nije srezala budget i organizirat će blagdanski party na kojem će biti svi zaposlenici – jasno je da se morate urediti.

Čak i oni koji ne vole biti u fokusu i uvijek se nekako drže po strani, vjerujemo da će čak i oni poželjeti izgledati elegantno i biti primijećeni, dobivati komplimente i široke osmijehe. Jer svima je dosta izolacije…

Reserved nas je počastio s crvenom glamuroznom haljinom koja će biti onaj ‘wow efekt’ u svakoj prostoriji. Ne samo da je upečatljiva bojom, već i glitterom koji je čini još posebnijom. Ova ljepotica je midi dužine i ističe donji dio nogu pa ako želite izdužiti figuru, nosite je uz visoke potpetice. Crna i crvena oduvijek su dobar par, ar ne? Crne salonke uklopit će se uz istu u potpunosti.

Ako je i vama ova crvena haljina totalno eye-catching, detalje o njoj možete doznati putem LINKA!