FOTO by Reserved

Kids

Reserved dječje sandale – šik modeli za ljetne avanture!

Viktoria Šafranić 13. svibnja 2021.

Jeste li već opremili svoje mališanke za ljetne dane?

Promjenjive vremenske temperature ne dopuštaju nam da uživamo u svoj raskoši proljeća, no ne bismo se žalili da nakon silnih kiša nastupi ljeto.

Čim netko spomene to najbezbrižnije godišnje doba odmah je osmijeh na našem licu jer as isto asocira na godišnji odmor, daleko od silnih obaveza i svakodnevnih izazova, kako poslovnih tako i privatnih.

Godišnji odmor posebno cijene obitelji s malenom djecom kojima je odlazak na plažu predah, jer su mališani satima zaokupljeni trčkaranjem, izradom kula u pijesku i ostalim morskim aktivnostima. Najvažnije je da smo opušteni, stoga paljivo biramo odjeu i obuću koja nas neće opterećivati, kako za na tako i za naše najmlađe.

U Reservedu smo pronašli najsimpatičnije sandale s motivom Mickey i Minnie Mousea, koji su istodobno ugodni za nošenje i stylish. Nama je bitna kvaliteta koja dolazi u vidu kože i poliuretanskog vakna, a našim princezama dizajn, stoga je to dobitna kombinacija za obje.

Jedne dolaze u jarko žutoj boji s pobacanim ilustracijama omiljenog mišića i daske za surfanje, dok su rozi i crni model obasuti šljokicama u obliku Mickey i Minnie glavica.

Čičak omogućuje bezbrižno obuvanje, bez obzira spremate li se sa svojim djevojčicama u grad, na plažu ili na neku treću destinaciju.

Žuta verzija sandala košta 99,90 kuna i nalazi se na LINKU dok šljokičastu ljetnu obuću možete pronaći OVDJE za 149,90 kuna.