FOTO by Reserved

Moda

Reserved čizme i gležnjače za svaku jesensku prigodu

Mia Vodopija 29. rujna 2021.

Zgrabite svoj par još danas!

Fashionistice svijeta se vesele promjeni godišnjih doba, ne samo zbog transformacije prirode i isprobavanja novih recepata, već zbog novih modnih komada koji dolaze na police dizajnerskih i hight street brendova.

Dok šetate gradom moći ćete vidjeti najnovije artikle odjeće, obuće i modnih dodataka u svakom izlogu modnih dućana. Što ćete odabrati, to je pravo pitanje.

Možda je vrijeme za nove hlače u bojama trule višnje i maslinasto zelene, možda biste trebali kupiti nekoliko novih toplih prugastih pulovera ili pak dugih majica…ili biste se radije odlučiti za novu haljinu od pletiva koja će vas grijati za jesensko i zimsko razdoblje?

Nije lako izabrati samo nekoliko stvari kada nam se toliko toga svakodnevno nudi. Međutim, mi smo tu da vam pomognemo u odabiru.

Zavirili smo u aktualnu ponudu najpopularnijeg poljskog brenda, Reserveda, i oduševili se modernim stilom gležnjača i čizmi.

U galeriji ispod možete vidjeti naše odabire i kliknuti na onaj koji vam se najviše sviđa, kako biste ga kupili.

Reserved ima ponešto za svakoga – bilo da ste fan klasičnog stila, volite obuću na petu, obožavatelj ste bijelih čizmi (novi popularni trend) ili jednostavno želite probuditi kaubojku u sebi, nećete požaliti.

Nadamo se da smo vas inspirirali za odlazak u shopping i da ćete se počastiti novim čizmama ili gležnjačama…zaslužili ste!