FOTO by Reserved

Moda

Reserved bluza s mašnom u 2 boje za outfit bez greške

Krešimir Šustić 03. travnja 2020.

U njoj ćete se osjećati poput prave dive!

Na našem modnom radaru ponovno se našao komad za kojega se smatra da je vječiti modni klasik. Svi ih imamo u našim privatnim kolekcijama odjevnih predmeta i teško je zamisliti život bez njih. Lako se uklapaju u svaki outfit, a često posežemo za njima, pogotovo ako ne znamo što obući.

15 bijelih statement bluza koje ćete poželjeti u svom ormaru

Bluza kao bezvremenska krpica transformira se kroz sva godišnja doba i kroz sve ere postojanja ovoga svijeta. Zahvaljujući kroju, ovaj jednostavan izbor bez problema ćemo uklopiti u svaku kombinaciju.

Kao i svi ostali predmeti u modnom svijetu, prati najnovije trendove i oduševljava nas novim dizajnom kojim upotpunjuje vješalice u omiljenim trgovinama. Noviteti na web shopu brenda Reserved osvojili su nas na prvu i potaknuli maštu koja nam stvara bezbroj ideja kako je isfurati.

Ova ljepotica posebno nam se uvukla u srce zbog podesive mašne koja se nalazi na njoj. Pošto se kopča na gumb oko vrata, ima mogućnost premještanja. Dolazi u prekrasnoj boji jorgovana i klasičnoj crnoj.

Ukoliko vam dosadi kao ukras oko vrata, jednostavno je skinete i umetnete u kosu. Morate priznati da ovakav model niste još vidjeli i da bi vam dobro došao u garderobi.

Kako bi zabljesnuli poput prave dive, kliknite na LINK i vaš primjerak stiže vam u ormar.