FOTO by Reserved

Moda

Reserved bijela košulja s predimenzioniranom mašnom je onaj IT komad!

Viktoria Mikulić 15. rujna 2021.

Jesen ne možemo zamisliti bez bijele košulje, osobito one s detaljem mašne...

Oversized komadi zaludjeli su svijet i fashionistice su konačno doživjele olakšanje, znajući da više nije u modi samo uska odjeća koja pomalo pruža osjećaj nelagode.

Atraktivnost se odavno ne dokazuje samo komadima koji ističu obline, već je puno bitnije da je ono što nosimo ugodno za nošenje. Jer na kraju krajeva, kako zračimo, tako i privlačimo.

Bijela košulja je klasik i baš poput traperica i T-shirta, njezino je mjesto na modnom tronu zagarantirano. Ono što se eventualno mijenja iz sezone u sezonu je njihov kroj i detalji kojima su ukrašene. Iako bi se mnogi složili da bijela košulja najbolje izgleda bez dodatnih motiva, mi se ne možemo oteti dojmu da je mašna čini najelegantnijom.

Predimenzionirane mašne postale su HIT u modnom svijetu i poznati brendovi su ih počeli uvrštavati na brojne novitete.

Reserved nam je za novu jesensku sezonu pripremio IT komad – bijelu košulju s oversized mašnom za kojom će trendseterice poludjeti, a ono što nam se posebno sviđa je kombinacija s jarko zelenom vestom.

Iako je sama po sebi savršena, u hladnijim danima možete je nositi uz upečatljive veste/kardigane, a dokaz da to dvoje paše božanstveno je slika s Reserveda. Oni su je spojili s jarko zelenom vestom koju možete pronaći OVDJE.

Ne sumnjamo da će istog trena nestati s polica pa ako je želite u svom ormaru, vrijedi ona: tko brži njegova djevojka. Cijena bijele košulje iznosi 229,90 kuna, a pronaći je možete na LINKU.