FOTO by Instagram @jestem_kasia / Reserved

Moda

Reserved baby blue kaput je ostvarenje snova!

Mia Vodopija 04. listopada 2021.

Boja i kroj ove pastelno plave ljepotice su nezaboravni...

Ako niste sigurni u koje jesenske odjevne komade investirati, dopustite nam da vas usmjerimo u pravom smjeru: kupite kaput koji će podignuti apsolutno svaki vaš look na novi nivo i od vas učiniti stylish modnu ikonu.

Bilo da ga nosite preko odijela, haljine ili casual stila – majica, traperice i tenisica, ovaj kaput će biti nova zvijezda vaše garderobe za ovu sezonu i one nakon nje.

Za jesen/zimu 2021. vanjska odjeća zauzima centralno mjesto, što se vidi na virtualnim pistama sve od Max Mare do Isabel Marant i Khaite. Naš odabir za ovu jesen nije skupi dizajner, već cjenovno prihvatljivi Reserved!

799,90 HRK

Kaput prije svega mora biti funkcionalan i služiti svrsi, a to znači grijati nas. Nakon toga dolazi stylish segment, no srećom, kao što smo spomenuli, brojni svjetski brendovi pobrinuli su se da varijante koje trenutno možete pronaći objedinjuju sve stavke.

799,90 HRK

Moramo priznati da unatoč dominaciji neutralnog kolorita, ove jeseni nas je Reserved iznenadio baby blue klasikom, koji će se sjajno uklopiti u razne modne priče i naglasiti modnu zaigranost.

Ovu baby blue ljepoticu možete parirati uz bilo što i dobro ćete izgledati. Baby blue je jedna od onih univerzalnih boja koja svima dobro stoji, tako da nemate straha da će istaknuti nesavršenosti.

799,90 HRK

Kaput možete kupiti u Reserved poslovnicama ili preko web trgovine klikom OVDJE.