FOTO by PR

Moda

REPLAY X PUMA: Limited edition tenisice donose autentičan pečat na gradski asfalt!

PR 21. rujna 2020.

Reinterpretacija modela po uzoru na onaj 80-ih godina, dizajniran od strane košarkaške legende Ralph Sampsoma...

Poznati talijanski modni brend Replay ove sezone nastavlja s fantastičnim modno-sportskim kolaboracijama: ovog puta radi se o mnogima omiljenom brendu Puma, jednom od vodećih brendova u području sporta, dizajna i mode, dobro poznatom u sportskim ali i u fashion krugovima.

Inovativnost u dizajnu koji ovaj brend njeguje već preko 70 godina očitava se u ovom limited edition modelu Ralph Sampson tenisica.

Model RALPH SAMSON BY PUMA koji je Replay kreirao u suradnji s Pumom je zapravo reinterpretacija modela srednje visoke strukture i jednostavnog dizajna koji je 80-ih godina dizajnirala košarkaška legenda Ralph Sampson prema kome je i dobio ime.

U ovom ekskluzivnom modelu očitavaju se i revolucionarne tehnike koje je Replay razvio u proizvodnji jeansa, a koje ovim tenisicama daju poseban izgled.

Radi se o tehnici u kojoj se koristi Ecostone abrazivni kamen sličan plavcu pomoću kojeg se postiže „iznošeni“ izgled, a pritom se kao i uvijek kad je riječ o Replayu posebna pažnja posvećuje brizi o okolišu i ekološkoj održivosti.

Tenisice su u finalnoj fazi izrade ručno obrađene abrazivnom tehnikom i bojenjem za koje se koristi prirodni pigment, idealan za stvaranje unikatnog izgleda.

Čelni ljudi Replaya i Pume Matteo Sinigaglia i Bjørn Gulden istaknuli su zadovoljstvo i uzbuđenje suradnjom, a kao najsvjetlije točke istaknuli su posvećenost kvaliteti, inovacijama te ekološki održive procese proizvodnje.

Ovu limitiranu edicija RALPH SAMPSON BY PUMA FOR REPLAY svi zaljubljenici u modu i sport mogu pronaći u odabranim Replay poslovnicama u Zagrebu, Splitu Zadru, te online – na Reverto web shopu.

Cijena modela: 2.250,00 kn