Moda

Replay torbice u lila boji po super cijenama!

Viktoria Mikulić 29. siječnja 2024.

Brend Replay poznat je po svojim street style kolekcijama koje se s lakoćom uklapaju u našu svakodnevicu. Svaki njihov proizvod istodobno izgleda opušteno i elegantno, što ne može postići baš svaka robna marka. Kvaliteta je jedan od njihovih glavnih aduta, ali i atraktivan dizajn, koji ujedno dovode do visokih cijena. Nažalost, Replay si ne može […]

Brend Replay poznat je po svojim street style kolekcijama koje se s lakoćom uklapaju u našu svakodnevicu.

Svaki njihov proizvod istodobno izgleda opušteno i elegantno, što ne može postići baš svaka robna marka. Kvaliteta je jedan od njihovih glavnih aduta, ali i atraktivan dizajn, koji ujedno dovode do visokih cijena.

52,92 €

Nažalost, Replay si ne može svatko priuštiti, no tko god je imao barem jedan njihov odjevni komad ili modni dodatak, zasigurno može svjedočiti da isti traju godinama.

Ususret proljeću, odlučili smo zaviriti na njihovu web trgovinu, točnije u outlet koji ima super cijene. U potrazi za torbicom, odlučili smo se za lila boju koja je must-have u nadolazećim mjesecima.

61,25 €

Ljubičaste torbe savršeno će se uklopiti s neutralnim tonovima poput bijele, crne, sive ili smeđe. Mi ih na proljeće najviše vidimo uz bijele haljine, svijetlo plave traperice, kao i sivo odijelo ili kombinezon u mint zelenom tonu. Ljubičasta torba može biti odličan akcent svakog looka, dodajući mu dozu elegancije.

Replay ima čak četiri lila torbice koje su na odličnom sniženju.

71,54 €

Ove ljepotice možete nositi uz dnevne i večernje kombinacije. Unutar isti će vam stati sve ono što je potrebno za ležerna druženja s prijateljicama ili romantičnu večeru s boljom polovicom.

66,15 €

Na vama je samo da odaberete jeste li više za klasičan oblik torbice ili polumjesec, za glatku ili brušenu kožu, kao i detalje poput zakovica, lanca ili jednostavniju izvedbu.