FOTO by reverto.hr

Moda

Replay espadrille donose mornarski štih na gradski asfalt!

Viktoria Šafranić 15. travnja 2021.

Prugice, najomiljeniji ljetni uzorak pojavljuje se u novoj kolekciji poznatog brenda...

Ponuda proljetne obuće svake godine biva sve razigranija i proizvođači moraju biti što kreativniji kako bi zadovoljili potrebe svojih potrošača i ponudili nešto drugačije, jedinstveno.

Određene vrste obuće ipak ne izlaze iz mode, a tu su i neki detalji i uzorci kao početna smjernica prilikom osmišljavanja novih modela. Espadrille su must-have svake proljetne sezone i samo je bitno dobro razmisliti s kojim motivima ih ukrasiti.

Najslađi primjerak dolazi u znaku Replaya, koji ih je upotpunio prugicama, najdražim ljetnim uzorkom. Budući da se vežu, istodobno ih možemo nazvati i tenisicama.

Uz pruge, visoki ravni potplat s vidljivim šavovima i REPLAY natpis na prednjoj i stražnjoj strani čine ih dodatno upečatljivima. Nama su draže one u plavo-bijeloj verziji u kojima bismo ljeti šetale rivom, a u narednim tjednima ponosno ih pokazivale na gradskoj špici.

Znatne su također veoma dojmljive i nosive uz brojne casual, kao i poslovne kombinacije.

Ako svojem dnevnom looku želite dodati dozu živopisnosti, s ovim ljepoticama to ćete i postići. Totalno autentične, bit će glavna atrakcija u svakoj prostoriji.

Zbog svojih materijala rezervirane su za suho vrijeme tako da ih je tijekom tmurnih dana ipak najbolje ostaviti u četiri zida.

Njihova cijena iznosi 520,00 kuna, a naručiti ih možete putem LINKA.