Modni dodaci

Renata Sopek ljepša no ikad na proslavi 5. rođendana poznatog brenda!

Viktoria Šafranić 29. studenoga 2017.

Uz brojne poznate osobe prvi domaći brend končanih narukvica proslavio je 5. rođendan u bajkovitom ozračju trgovine u Gundulićevoj ulici!

U raskošno uređenom prostoru, za čiju se božićnu dekoraciju pobrinuo renomirani umjetnik Saša Šekoranja, glumice Jelena Veljača, Nataša Janjić i Tamara Garbajs, voditeljica Marijana Batinić, Iris Androšević Pinjuh, Jasmina Bagarić, Renata Sopek, Ana Karamarko, Jelena Perić i brojni drugi s veseljem su razgledavale kolekcije nakita Lucky Charms, Love, Make a Wish, Dreams, Faith, Summer stories, Happyness i Magic collection te isprobavale neke nove komade nakita.

Svaki komad nakita ima svoju priču, a neke od najljepših ispričane su u Borboleti. Hrvatski brend nakita, koji je domaćem tržištu prvi predstavio ručno izrađen nakit od konca, obilježio je petu obljetnicu te brojnim okupljenima predstavio prelijepe rukotvorine iz svoje bogate ponude. Kao perjanica domaćeg tržišta, Borboleta je osvojila brojne poklonice i pokazala da kreativnost i maštovitost uistinu ne poznaju granice!

Kako je Borboletina priča počela? Vještom izradom i zanimljivim dizajnom Borboleta je u domaćim okvirima postala sinonim za narukvice od konca ukrašene simbolima poput leptira, srca, zvijezde, djeteline, krila i mnogih drugih. Svaku Borboleta narukvicu prati ‘quote tag’ – pomno odabran citat po izboru kupca iz svijeta filma, glazbe i umjetnosti, a osim končanog nakita u ponudu su uvršteni i elegantni komadi izrađeni od srebra, zlata, brilijanata, pleksija i poludragog kamenja, čime Borboleta ni po čemu ne zaostaje za svjetskim trendovima.

No, Hrvatska se ubrzo pokazala premalom – u kratko vrijeme brend je prešao granice Lijepe naše te se može pronaći na preko 180 prodajnih mjesta diljem svijeta, a osim hrvatskih fashionistica Borbolete ponosno nose i svjetske zvijezde poput Kendall Jenner, Kate Hudson, Miroslave Dume, Lene Perminove i Paris Hilton. Impresivna lista ovih dama iz dana u dan sve je duža te ne treba sumnjati da će Borbolete uskoro osvanuti i na zapešćima ostalih poznatih poklonica mode. Neke od njih okupile su se i na jučerašnjoj proslavi u Borboletinoj trgovini na adresi Gundulićeva 1.

Kreativnost i iskustvo arhitektice Vlatke Čizmić i akademskog slikara Saše Šekoranje našli su se na jednom mjestu u samom centru Zagreba, gdje se na adresi Gundulićeva 1 smjestila trgovina poznatog domaćeg brenda nakita Borboleta. Uz jednostavan, a opet upečatljiv koncept prostora i nježne boje s naglaskom na bijelu, trgovina je u ovo predbožićno vrijeme doživjela pravi preobražaj iz ruku Saše Šekoranje. Brižno odabranim cvjetnim aranžmanima i ukrasima vilinski ugođaj Božića zaživio je u punom duhu.

Borboleta narukvice i nakit koji se mogu naručiti i putem web stranice www.borboleta.co za dostavu širom svijeta.