Poznati

Reese Witherspoon i Ryan Phillippe okupili su se za 18. rođendan svog sina Deacona!

Viktoria Šafranić 25. listopada 2021.

Rijetka zajednička obiteljska fotografija na kojoj Deacon neodoljivo podsjeća na oboje...

Reese Witherspoon i Ryan Phillippe družili su se ovaj tjedan i čak su pozirali za neke rijetke zajedničke fotografije u čast vrlo posebne prilike – 18. rođendana njihova sina, Deacona.

“Sretan 18. rođendan našem prekrasnom, pametnom, talentiranom i brižnom sinu”, napisao je Ryan u subotu uz objavu na kojoj se nalaze tri fotografije na kojima pozira zajedno sa sinom i bivšom suprugom. “Ti si pravo svjetlo na ovom svijetu i neizmjerno si voljen od svih koji te poznaju. Sretni smo što smo ti mama i tata. Volimo te, štene…(Rekao bih da smo bili prilično dobri @reesewitherspoon).”

Reese je također odala počast svom sada već službeno odraslom sinu na Instagramu, podijelivši galeriju slika Deacona (uključujući jednu preslatku gdje su njih dvoje zajedno).

“Kako se to dogodilo?!! @deaconphillippe ima 18?!! Jednog je dana mijenjao Pokémon karte, pjevao pjesme Bruna Marsa i igrao American Ninja Warrior u dvorištu”, napisala je u Instagram objavi. “Sljedećeg dana, on je viši od mene, priprema obiteljske odreske na roštilju i stvara vlastitu glazbu sa svojim najboljim prijateljima. Srce mi puca od ponosa zbog mladića koji postaje. Sretan 18. rođendan Deacone! Volim te do mjeseca, preko sunca i svih zvijezda.”

Reese i Ryan nisu bili jedini koji su Deacona počastili emotivnim tekstom za njegov rođendan. Njegova starija sestra, Ava Phillippe, također je objavila čestitku rođendanskom dječaku.

“Sretan rođendan @deaconphillippe! Ne mogu vjerovati da je prva beba koju sam ikada nosila u naručju sada stara 18 godina …”, napisala je Ava uz fotografiju na kojoj Deacon liči na Ryana više nego ikada. “D, jednostavno si najbolji. Smiješan, odan, inteligentan, iskren, ljubazan, strastven, kreativan … i popis se nastavlja. Osvjetljavaš sobe i uvijek tražiš najbolje u ljudima. Gledajući te dok izrastaš u takvu divnu osobu je prava radost i vječno sam zahvalna što sam ti starija sestra. Volim te oh, tako puno, dobrodošao u “odraslu dob”!

I, konačno, Deacon je obilježio svoj poseban dan objavom na Instagramu koja je uključivala, između ostalih slika, jednu od fotografija njega i njegovih roditelja kako slave kao obitelj.

Divno je vidjeti ih sve zajedno i pritom nasmiješene!