FOTO by IMDb

Film

“Redovnice nastupaju 3” – Whoopi Goldberg najavila okupljanje najpopularnijih časnih sestara

admin 09. listopada 2020.

Nakon 17 godina raspjevane redovnice vraćaju se na filmska platna

Ako je suditi prema izjavi Whoopi Goldberg uskoro bismo mogli svjedočiti još jednom nastavku filma “Redovnice nastupaju“. Gostujući u emisiji “The late late show” glumica je objasnila zašto se treći dio planira sedamnaest godina nakon i kolika je vjerojatnost da će nastavak ugledati svjetlo dana.

“Nakon što smo zbrojili dojmove nakon prvog nastavka dobili smo dojam da smo dosegli vrhunac i da nije potrebno snimati treći dio. U početku nije niti bilo interesa za snimanje nastavka, ali posljednjih godina interes raste i plan o snimanju nastavka je zaživio” – izjavila je Whoopi Goldberg.

Glavnu ulogu tumačit će neponovljiva Whoopi Goldberg, a najveći izazov bit će okupiti staru glumačku postavu za početak snimanja.

U prvom dijelu Deloris Van Carter (Whoopi Goldberg) svjedočila je ubojstvu te je skrivena u samostan kao dio programa za zaštitu svjedoka. U drugom dijelu Deloris Van Carter ponovno dobiva poziv da u ulozi časne sestre pomogne zapuštenoj katoličkoj školi. Što bi nam u trećem nastavku mogle pripremiti časne sestre ostaje pitanje na koje bismo uskoro mogli dobiti odgovor.

Mislim da će nastavak biti pravi pogodak jer se radi o zabavnom obiteljskom filmu prepunom dobrog i lošeg pjevanja vrckavih časnih sestara. Dovoljno je da zauzmete udobnu poziciju i prepustite se filmskom humoru koji nas je nasmijavao devedesetih godina” – zaključuje Whoopi Goldberg.

Sada slijedi okupljanje ekipe i razmišljanje, a mi se nadamo da će nas vesele i raspjevane časne još jednom nasmijati do suza.