FOTO by IMDb

Film

Redovnice nastupaju 3 – u pripremi nastavak omiljene komedije

admin 03. listopada 2022.

Nakon skoro 30 godine vraćaju se raspjevane redovnice

Svi se sjećamo Whoopi Goldberg i filma “Redovnice nastupaju” u kojem se grupa raspjevanih i rasplesanih časnih sestara bore protiv mafijaša, a sve kako bi zaštitile jednu svoju pripadnicu. 

redovnice nastupaju treći nastavak
Foto: IMDb

Deloris Van Carter vidjela je kako njezin dečko mafijaš ubija zaposlenika pa ju je policija pod programom za zaštitu svjedoka sakrila u samostan. Deloris se sprijatelji sa sestrama Mary Robert , Mary Lazuras i Mary Patrick. No kada nadstojnica otkrije da je Deloris išla u bar s Mary Robert i Mary Patrick, naredi joj da se pridruži crkvenom zboru. Deloris postaje voditeljica zbora, a kako popularnost zbora raste tako se i povećava mogućnost da Deloris pronađe njen bivši dečko.

Foto: IMDb

Film je izašao davne 1992. godine, a na nastavak smo čekali samo jednu godinu. U drugom nastavku Deloris dobiva poziv da u ulozi časne sestre pomogne zapuštenoj katoličkoj školi kojoj prijeti zatvaranje. Jednoj od djevojaka, najtalentiranija u skupini, majka zabranjuje da pjeva, iako je zbor uspio doći na državno natjecanje.

Prošlo je skoro trideset godina i dolaze vijesti da bi se uskoro mogao realizirati i treći nastavak franžize filma.

redovnice nastupaju treći nastavak
Foto: IMDb

Imamo dobar scenarij

U emisiji “The View” prije nekoliko dana gostovao je Tyler Perry, tvorac prva dva nastavka te je otkrio neke informacije o realizaciji trećeg nastavka. “Sviđa mi se ideja da ostvarimo projekt trećeg nastavka, ali kao što znate, holivudski sustav kreće se malo sporije nego što bih ja to želio. Imamo dobar scenarij, sjajno smo krenuli, samo pokušavamo posložiti sve detalje u pravom smjeru kako bismo mogli krenuti.” – izjavio je Tyler.

Foto: IMDb

Jedna od suvoditeljica emisija bila je i glavna zvijezda filma Whoopi Goldberg koja se ubacila: “Čitava ekipa dugo je vremena bila mlaka oko toga da se krene u produkciju, rekli su da je prošlo puno vremena i da to više nitko ne želi gledati. Onda je došao Tyler i uzviknuo – Ja to želim gledati!”.

Mislim da je franšiza “Redovnice nastupaju” veliki prioritet za studio. Scenarij dolazi i mislim da je Whoopi jako uzbuđena. Sada je sve stvar rasporeda i planiranja” – nadovezao se Tyler.