FOTO by IMDb

Film

Red Rose: nova britanska horor-drama na Netflixovoj ljestvici najgledanijih!

admin 24. veljače 2023.

Odrpana ekipa tinejdžera mora preživjeti ljeto terora nakon preuzimanja aplikacije koja postavlja opasne zahtjeve sa smrtonosnim posljedicama.

O čemu govori serija Red Rose? Britanska horor-drama koju su kreirali Michael i Paul Clarkson, a koja dolazi od producenata Sex Educationa, premijerno je prikazana na BBC Three u kolovozu prošle godine te je dospjela na Netflixovu ljestvicu najgledanijih – evo kratkog pregleda o čemu se radi u seriji, tko je u njoj i što možete očekivati.

red rose

Grupi prijatelja tinejdžera infiltrirana je aplikacija Red Rose koja cvjeta na njihovim pametnim telefonima i prijeti im opasnim posljedicama ako ne udovolje njezinim zahtjevima.

Ono što ona pokreće je niz događaja koji zavladaju gradom i okupljaju prijatelje u borbi protiv nevidljivih sila naizgled nadnaravnog entiteta.

Serija ima 8 epizoda koje su dostupne na Netflixu, a neki od glavnih glumaca su Amelia Clarkson kao Wren Davies, Isis Hainsworth kao Rochelle Mason i Natalie Blair kao Ashley Banister.

Prema jednom tabloidu, Hainsworth je rekla kako se nada da će “rasvijetliti ove probleme kroz koje prolaze mnogi ljudi, pogotovo jer bi se mogli pogoršati.”

“Za mlade je telefon uvijek tu, on je kao produžetak vaše ruke. Sve je na vašem telefonu, a to uključuje i društvene medije koji mogu imati stvarno užasnu stranu”, nastavila je.

red rose

“Red Rose je upozorenje o lošim stvarima koje se tamo mogu događati, i događaju se. Na telefonu, ako postoji maltretiranje, može vas pratiti posvuda. Niste sigurni ako odete kući, čak ni u spavaćoj sobi…

Pogledajte trailer: