FOTO by IMDb

Film

Red Notice – dolazi najskuplji Netflixov film!

Mia Vodopija 12. srpnja 2021.

Ako volite akciju i opuštanje uz Netflix, Red Notice je film za vas!

Red Notice je Netflixov akcijski film s Dwayneom „The Rock“ Johnsonom, Gal Gadot i Ryanom Reynoldsom, koji izlazi 12. studenog.

Johnson je nedavno podijelio prvu sliku filma na svom Twitteru, koja prikazuje sve tri zvijezde u njihovom najboljem svečanom izdanju. Reynolds i Johnson pojavljuju se u smokingu, a Gadot u crvenoj haljini koja vrišti femme fatale.

U filmu Gadot glumi najtraženiju kradljivicu umjetnosti na svijetu, Reynolds je najveći svjetski prevarant, a Johnson je FBI-jev najbolji agent. Njih troje su okupljeni zbog odvažne pljačke koja će okrenuti svijet naglavačke.

“Službeno ste obaviješteni. Najveći Netflixov film ikada Red Notice premijerno će biti prikazan u vašim dnevnim boravcima 12. Studenog diljem svijeta ”, napisao je Johnson u svom tweetu. Reynolds je nastavio nekoliko minuta kasnije s karakterističnim natpisom: „Posljednji trač: Gal Gadot je zbilja odlična“.

Brzo nakon njihovih objava, zvijezda planetarno popularnog filma “Wonder Woman” Gal Gadot je oduševila obožavatelje i obožavateljice kad je objavila svoj tweet.

“Jedva čekam da vidite ovaj najveći Netflixov film Red Notice koji se premijerno prikazuje 12. studenog na bilo kojem ekranu u vašoj blizini”, napisala je na Instagramu dijeleći sliku s Reynoldsom i The Rockom”.

Također se zahvalila redatelju Rawsonu Thurberu što ju je uključio u ovaj projekt. Na kraju je napisala da je mogućnost suradnje s njezinim hollywoodskim prijateljima Ryanom Reynoldsom i The Rockom bila šlag na torti.

Film Red Notice izlazi 12. studenog na Netflixu širom svijeta. To je jedan od najskupljih Netflixovih filmova s procijenjenim budžetom od skoro 170 milijuna dolara.

Za sve fanove ovih sjajnih glumaca, nadamo se da vam se svidio trailer! Jesen je odlično vrijeme za uživanje pred Netflixom – vi, vaše prijateljice ili vaš dragi, topla dekica, najdraže alkoholno piće u ruci i dobra zabava uz poznata hollywoodska lica.

Svi smo fanovi dobrih filmskih večeri i uvjereni smo da nas Red Notice neće razočarati!