Red Magic Beauty – jer ove jeseni zaslužujete savršenu frizuru!

Viktoria Šafranić 19. kolovoza 2019.

Poželjeli ste se nove frizure, boje kose ili jednostavno žudite za promjenom?

Red Magic Beauty – Ljeto je na vrhuncu i vrijeme je da se lagano počnemo pripremati za sve one izazove koji nas čekaju od rujna. U ovom bezbrižnom godišnjem dobu svi smo nekako opušteniji i uživamo u svakom dragocjenom trenutku.

Ako ste i vi jedni od onih koji su svoj godišnji odmor već iskoristili i vratili se svakodnevnim obvezama, suosjećamo s vama. Jesen pak donosi neke nove izazove, drugim riječima novo je poglavlje za sve one koji su se poželjeli promjene u svom životu.

Za neke je to početak vježbanja, promjena prehrane, dok neki žude za beauty tretmanima, šišanjem, promjenom frizure, boje kose…

Svi znamo da je ljeti kosa izložena štetnim UV zrakama kao i morskoj soli koja dodatno doprinosi njezinom pucanju, stoga se nerijetko odlučujemo na obnovu pri povratku s mora.

Mi smo upravo pronašli mjesto gdje ćemo se ove jeseni prepustiti stručnjacima koji će se pobrinuti ne samo da zablistamo, već i da budemo zadovoljni sobom, iznutra i izvana.

Red Magic Beauty

Na Srednjacima, na adresi Hećimovićeva ulica 7 točno prije godinu i pol svoja je vrata otvorio Red Magic Beauty, salon koji je svakim danom sve poznatiji i van granica kvarta. Iako nisu dobili odobrenje za obnovu zidova izvana, pobrinuli su se za besprijekoran interijer u koji ćete se uvijek poželjeti vratiti.

Savršena kombinacija modernog dizajna i industrijskog stila uređenja ovaj salon čine poželjnim mjestom za odlazak na frizuru

Udobne i prostrane stolice također su jedna od važnijih stvari kako biste se osjećali ugodno čak i nakon nekoliko sati provedenih tamo te u miru listali časopis i ispijali kavicu.

Nadalje, kako biste u salon došli bez imalo stresa, ispred salona ogroman je parking gdje ćete gotovo uvijek pronaći svoje mjesto.

Ovaj profesionalni tim, točnije tri frizerke rade s poznatim Revlon Professional bojama i preparatima tako da je njega vaše kose uvijek u sigurnim rukama. Uz to, nećete morati potrošiti trećinu plaće na novu boju kose jer su cijene veoma pristupačne.

U sklopu Salona nalazi se i kutak za Pedikuru i Manikuru. Medicinska pedikura jedan je od njihovih glavnih aduta, a što se tiče manikure, bez obzira volite li vibrantne boje ili nježne i suptilne nijanse, asortiman lakova zaista je šarolik.

Red Magic Beauty

Vlasnica salona otkrila nam je da zauvijek žele ostati u kvartu i stoga su im vrlo bitni novi naraštaji. Vodeći se time svim budućim prvašićima iz osnovne škole Josipa Račića na Srednjacima poklanjaju potpuno besplatno šišanje ili uređivanje kose u tjednu uoči početka nove školske godine (od 02. do 07.09.).

Žele da se svi prvašići u kvartu osjećaju zadovoljno na prvi dan škole. Ipak je to dan koji se dugo pamti. Roditelji mogu doći u Salon na dogovor termina za svoje prvašiće ili se javiti na telefon salona: 01/3022-184!

Za detaljnije informacije o ovom elegantnom salonu posjetite njihovu službenu stranicu www.redmagicbeauty.com! Također, sve aktualnosti Red Magic Beauty salona možete pratiti putem njihove društvene mreže Facebook gdje ćete zasigurno pronaći inspiraciju za najljepšu jesensku frizuru.

#njegakose IGRA DARIVANJA

U suradnji s frizersko-kozmetičkim salonom Red Magic Beauty jednu sretnicu nagradit ćemo bojanjem kose i frizurom kako bi ove jeseni u potpunosti zablistala. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica bojanja kose i frizure u frizersko-kozmetičkom salonom Red Magic Beauty je Martina Čevizović. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.