FOTO by Instagram @hairbykirar / @trendyskincare.jo / @a.lillyy

Ljepota

Recite zbogom panda očima – nema više razmazivanja maskare!

Mia Vodopija 28. rujna 2021.

Nitko vas više neće zezati da ličite na rakuna...

Mislimo da govorimo u ime svih žena kad kažemo da je jedna od najgorih stvari kod šminkanja razmazivanje maskare. Nismo pande i ne želimo ličiti na njih!

Otkrile smo najjednostavniji i najsigurniji način da spriječite da vam se maskara razmaže po očima. Najbolja stvar je što će vam za trik trebati nešto što vjerojatno već imate u torbici za šminku. Ako želite spriječiti oči rakuna potreban vam je proziran gel za obrve.

Proziran gel za obrve apsolutno je podcijenjen. Ne samo da će zadržati obrve na mjestu, sjajan je i za zaglađivanje kose koja poput malih antena strši u blizini lica. Ne postoji ništa što gel za obrve ne može učiniti!

Ovo je 100% najlakši make-up trik svih vremena: prvo nanesite nekoliko slojeva svoje omiljene maskare. Nanesite na gornje trepavice, donje trepavice, kako god vam se sviđa.

Nakon što se maskara osuši, nanesite sloj prozirnog gela za obrve. Time se maskara zatvara ispod, sprječavajući širenje po cijelom licu.

Gelu za obrve može trebati sekunda da se osuši, stoga pazite da ne otvorite širom oči. Gledajte ravno naprijed oko 30 sekundi do minute kako biste bili sigurni da je gel 100% suh.

Ovaj trik nam je promijenio život. Godinama nismo nosile maskaru na donjim trepavicama jer se uvijek razmazuje – ali više ne. Ovaj trik možete koristiti i u teretani, maskara će vam ostati besprijekorna.

Ova kombinacija se lako skida sredstvom za uklanjanje šminke.

Voila! Sada imate savršeno duge, guste, tamne trepavice bez straha da ćete na kraju dana izgledati poput rakuna ili pande.