FOTO by IMDb

Film

Reboot filma “Sam u kući” stiže taman za blagdane

admin 19. travnja 2021.

Pljačka devetogodišnjeg dječaka nikad nije dobra ideja...

Disney+ najavio je skori završetak snimanja reboota jednog od najboljih blagdanskih filmova ikada – Sam u kući. Vijest je potvrdio i Kenan Thompson, jedna od zvijezda i glavni glumac u filmu.

S obzirom na situaciju snimanje filma se odužilo puno više od planiranog i sada je postavljen cilj da film mora biti gotov do blagdana. Vrlo smo brzo kraju i vjerujemo da ćemo završiti sve kroz koji mjesec.” – izjavio je Kenan Thompson

Od ostalih glumaca u filmu će glumiti i Archie Yates (Jojo Rabbit), Rob Delaney (Catastrophe), Ellie Kemper (Unbreakable Kimmy Schmidt), Chris Parnell (30 Rock) i Aisling Bea (This Way Up).

Rob Delaney i Ellie Kemper glume bračni par koji je pred bankrotom i učinit će sve da spase svoj dom. Jedna od taktika je ulazak u rat s dječakom Maxom, bogatim nasljednikom u kojem par vidi spas za izlazak iz financijske krize. Max je devetogodišnji dječak koji će, kao i uvijek nadmudriti sve odrasle oko sebe – baš kao i Kevin u najboljim danima.

Zbog svoje radnje već su ga proglasili kao reboot filma ‘Sam u kući’, ali on će zapravo imati potpuno drugačiji naslov. Radnja i dječak Max podsjećaju na popularni božićni film, ali ipak imat će skroz drugo ime” – izjavili su redatelji Mikey Day i Dan Mazer.

Sam u kući je samo prvi u nizu filmova na kojima će Disney+ napraviti reboot, a idući su na redu naslovi Night at the Museum, Diary of a Wimpy Kid i Cheaper by the Dozen.