FOTO by Zara

Ljubimci

Razveselite svoje kućne ljubimce preslatkom Zarinom kolekcijom za mačke i pse

admin 23. rujna 2021.

Autor teksta: Valentina Kožulj

Bezgranična ljubav koju nam poklanjaju naši ljubimci nema cijenu.

Uzvratiti im možemo tako da im omogućimo udoban i topao dom u kojem će se osjećati baš onako kako zaslužuju. Zarina moderna i praktična kolekcija za kućne ljubimce nudi sve što je potrebno vašim malim najboljim prijateljima.

Mjesto na kojem će se kućni ljubimac odmarati nakon trčanja i igranja vani, prije svega, treba biti udobno. Zara se potrudila kreirati krevete u trendi kariranom i cvjetnom uzorku. Za dodatnu potporu, krevetiće možete staviti u trendi košaru od prirodnih vlakana.

Kišne jesenske dane i večeri najljepše je provesti pod toplom dekicom. Vaš pas ili mačka obožavat će Zarinu prugastu ili kariranu deku pod kojom će se moći sklupčati i mirno naspavati.

Zara se pobrinula i za ostale proizvode potrebne vašim ljubimcima.

Tako možete nabaviti četku za njegu svih vrsti krzna, koja će odlično riješiti problem zapetljanih dlaka, a u isto vrijeme izmasirati kožu te umanjiti problem linjanja.

Želite li da dlaka vašeg ljubimca bude uvijek mirišljava, isprobajte sprej od prirodnih sastojaka koji će dodatno omekšati i osvježiti krzno.

U ovoj predivnoj kolekciji dizajniranoj samo za vaše drage kućne ljubimce možete također pronaći keramičku zdjelicu za hranu, šik vodilice s uzorkom, spremnik za vrećice, heklane igračke te knjigu poznatog fotografa Waltera Georgea Chandohe.