FOTO by Asos

Moda

Razredna predsjednica Lisa Simpson u glavnoj ulozi ljubičastih Vansica

Krešimir Šustić 11. kolovoza 2020.

Spoj kultnih tenisica, neodoljive lila nijanse i animirane junakinje

Simpsoni su jedna od onih kultnih animiranih serija koja već posljednjih 31 godinu skuplja vjerne obožavatelje diljem svijeta neodoljivim likovima koji se smatraju pravim legendama i ističu se satiričkim načinom života.

Članovi fiktivne obitelji, poznate po žutoj koži, na urnebesan način nam donose uobičajene, ali i one neuobičajene situacije koje su popraćene crnim i tipičnim američkim humorom.

Ako ste i vi jedan od vjernih pratitelja zabavnih avantura Homera, Marge, Barta, Lise i Maggie, onda je proizvod koji je lansirao skejterski brend Vans, prava prilika da obogatite svoju privatnu kolekciju nečime po vašem guštu.

Bezvremenska modna marka, odlučila je ostvariti suradnju s kultnim TV serijalom, te je među svoje novitete uvrstila dva upečatljiva modela obuće uz koje će svaka modna kombinacija poprimiti dozu razigranosti i zabavnog štiha.

Klasični visoki primjerak tenisica, poznatog je dizajna kojem je brend vjeran već nekoliko desetljeća, a osim omiljene lila nijanse, krasi ih i gumena prišivka s likom predsjednice razreda, Lise Simpson.

Upečatljiva kombinacija ljubičaste boje, žutih vezica i natpisa “Lisa Simpson for president” koji se nalazi na pozadini, idealna je za casual izdanja, odlaske na kavu, a s lakoćom se spaja s haljinama, suknjama i trapericama.

£75

U ponudi se nalaze i slippersice, ukrašene ostalim likovima koji se pojavljuju u seriji, a baš kao i visoki model, savršene su za ležerne vikende i odlaske u grad.

£70