FOTO by Firebox

Zabava

Razmišljamo zeleno – Ovaj magnet skuplja vaše čepove od pive

admin 19. srpnja 2022.

Skupljajući čepove kreirat ćete krošnju i priroda će vam biti zahvalna

Koliko god stručnjaci upozoravali da konzumacija alkohola nije dobra za vrijeme najvećih vrućina, pokušajte prosječnom muškarcu objasniti da ne može popiti ledenu pivu na plaži. Nešto slično kao da prosječnoj ženskoj osobi kažete da ne smije obuti štikle na najglamurozniju zabavu godine.

Muškarac će, za vrijeme velikih vrućina, popiti pivo ujutro, popodne i navečer i uživat će u svakom gutljaju kao da upozorenja ne postoje. Ako imate jednog takvog pored sebe onda smo pronašli jedan proizvod koji istovremeno ima i dekorativnu i ekološki odgovornu stranu.

Magnet za čepove
Magnet za čepove

Ovaj magnet za čepove predstavlja drvo od kojeg je potrebno napraviti krošnju, a najjednostavniji način je skupljajući čepove ispijenih pića. Uzeli smo pivo kao prikladan sinonim za ljeto, ali čepove za ovo stablo možete skupljati od bilo kojeg pića, bitno je samo da oni ne završe bačeni u prirodi.

Magnet za čepove

Volimo prirodu

Jednom kada upotpunite ovaj magnetni mozaik dobit ćete simpatično stablo od čepova koje ćete gledati nekoliko minuta, očistiti ga, i sutra sve ispočetka.

Ovaj simpatični dodatak kojim se možete zabavljati, ali i dati svoj obol u očuvanju prirode pronašli smo unutar Firebox trgovine po cijeni od 19.99£.