FOTO by Reebok

Moda

Razigrane Reebok tenisice slave 50. godišnjicu Smileya

admin 06. travnja 2022.

Klasičan kožni bijeli model obasut pozitivnom energijom

Smiley vjeruje u bolju budućnost te već pet desetljeća predstavlja simbol pozitivne energije, optimizma i nadahnuća za bolje sutra. Rođen kao simbol dobrih vijesti u francuskim novinama France Soir davne 1972. godine, danas je Smiley univerzalno priznata top 100 globalna tvrtka.

U suradnji s robnim markama diljem svijeta Smiley širi pozitivu kroz modu, modne dodatke, dekoraciju za dom, ambalažu za hranu i proizvode za zabavu.

Smiley je odlučan u izgradnji bolje budućnosti te predstavlja životni stil u kojem vlada empatija, suosjećanje i zahvalnost. Ova godina je posebna za Smileyja jer obilježava 50 godina postojanja, a suradnja s popularnim brendom Reebok ponudila je svim ljubiteljima pozitive jedan preslatki model.

Riječ je o klasičnom bijelom Reebok modelu na kojem se nalazi prstohvat bogatih ružičastih i narančastih neonskih nijansi. Pravi mozaik boja skriven je iza sloja bijele kože koja se s vremenom lagano ljušti.

S vremenom kada se vanjska bijela boja potpuno istroši, ispod ćete pronaći niz sprejom oslikanih smajlića koji naglašavaju da je sreća uvijek negdje unutra i samo čeka da se pojavi.

Bijeli đon također skriva crne linije koje, kada spojite tenisice jedne uz drugu prikazuju jedan veliki Smiley. Unutrašnjost ovog modela također je bogata bojama i porukama i sve zahvaljujući razigranim ulošcima koji dolaze u nekoliko varijanti.

Termin izlaska ovog modela na tržište zakazan je 15. travnja, a dolazi po predviđenoj cijeni od 250$.