FOTO by Tamaris

Moda

Ravne sandale iz Tamarisa: 10 najboljih ljetnih modela!

Antonija Andabak 23. svibnja 2020.

Sve češće razmišljamo o ljetnoj obući, a mi svoj glas dajemo Tamaris ravnim sandalama!

Ljeto pred vratima nalaže da malo pogledamo u svoju privatnu kolekciju ljetne obuće i razmislimo trebamo li osvježiti i kupiti novi par obuće ovo ljeto?

Odgovor na to pitanje, uvijek je DA, a svaka prava shoppingholičarka može navesti najmanje pet razloga zašto joj treba novi par obuće. Za boostanje ljetnog raspoloženja, pronašli smo preudobne ravne sandale koje će vas “služiti” godinama.

Sandale s mašnom na blok petu u sočnoj puderasto rozoj i boji limete

Za prezentaciju kvalitetne i udobne obuće, redovito se volimo okrenuti brendu Tamaris koji već dugi niz godina može opravdati status jednog od kvalitetnijih proizvođača obuće na tržištu.

Naš današnji izbor ljetne obuće pao je na ravne sandale s remenčićima te Birkenstock look-alike natikače koje svojim modelom prati trendove udobnosti i pozitivnog vizualnog dojma.

Tamaris ravne sandale s remenčićima pun su pogodak i pravi izbor jer možete birati između klasičnih crnih sa suptilnim ukrasima poput zakovica ili odabrati neon sandale koje odišu beskrajnom pozitivnom.

To su samo neki od istaknutijih sandala koje se dizajnom oslanjaju na svoje klasične modele koji ovoga ljeta koketiraju s detaljima poput morskih školjkica ili ukrasa koji imitiraju bisere koje su stvorile školjke.

Cjenovno pristupačne, sve modele u širokom rasponu brojeva možete naručiti na njihovoj službenoj web stranici OVDJE.