Moda

Ravne cipele u špic plijene pažnju s 3 aduta: lila nijansom, mašnom i baršunom!

Viktoria Šafranić 08. siječnja 2021.

Model s Asosa prava je divota!

Model obuće koji je dugi niz godina prisutan na tržištu, svoje mjesto pod zvijezdama posebno ostvaruje u proljetnim i ljetnim mjesecima. Uz lepršave haljine, skinny traperice, bijele hlače i mini suknje, ravne cipele u špic idealan su tandem.

Vješto se uklapaju u bezbroj situacija, poput poslovnih sastanaka, domjenaka, romantičnih večera, šetnje gradom ili odlaska u shopping.

Iako su se nekoć potpetice smatrale najprofinjenijima u tom segmentu, poznati high street brendovi od ravnih su cipela napravili pravi spektakl. Ponekad nam se čini da izgledaju profinjenije od svoje vječne konkurencije, salonki.

Primjerak koji se već neko vrijeme skriva na Asosu, a koji je jako teško uhvatili su ravne cipele u špic, koje su pomalo nalik mokasinkama.

Za razliku od mnogih, ove su ljepotice namijenjene gotovo za sva godišnja doba, jedino na što treba pripaziti je nošenje istih u vedrijim danima.

Ne znamo je li nam ljepša lila boja koja tako dobro izgleda na ovom modelu, ili materijal od baršuna koji im daje dodatnu eleganciju, a tu je i nezaobilazna mašna s kojom se postiže onaj glamurozni touch.

Ako planirate u njima provesti sate, nećete požaliti jer osim šarmantnog izgleda, čine se zaista udobne.

Trenutno su na sniženju od 30% i njihova cijena iznosi €16.05. Na LINKU možete pronaći dodatne informacije o istima, a ako slučajno piše ‘out of stock’, nemojte nam zamjeriti, već budite uporni i redovito osvježavajte stranicu, jer se vrlo brzo ponovno pojave.