FOTO by Instagram @frankaofficial_

Poznati

Raskošno izdanje predivne Franke Batelić u finalu Plesa sa zvijezdama!

Daria Lovrić 22. svibnja 2023.

Impresivna kreacija dostojna grandiozne finalne večeri!

Završila je još jedna sezona “Plesa sa zvijezdama”, a u finalu smo uživali u koreografijama tri plesna para. Marco Cuccurin i Paula Tonković, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec te Frano Ridjan i Gabriela Pilić borili su se za prvo mjesto, a pobjedu su odnijeli Marco i Paula.

U posljednjoj, finalnoj emisiji natjecatelji su večer otvorili zajedničkim plesnim brojem, a zatim je svaki par izveo tri individualne koreografije.

Predivna Franka Batelić zablistala u najglamuroznijem izdanju do sada!

Naša poznata pjevačica i članica žirija Franka Batelić, za finalnu emisiju odabrala je raskošnu crvenu kreaciju s potpisom poznatog makedonskog dizajnera Mitka Zanova.

Riječ je o impresivnoj kombinaciji koja se sastoji od uskih crvenih hlača, čizama i korzeta s voluminoznom mašnom i raskošnim šlepom.

Odjevnu kombinaciju Franka je začinila naušnicama, prstenjem i ogrlicom od Swarovski kristala, a za cjelokupni look zaslužna je stilistica Jasenka Tudor Bevanda.

Predivna Franka jedna je od najbolje odjevenih poznatih Hrvatica i svoje obožavatelje često oduševljava glamuroznim i efektnim kombinacijama, ali i onim ležernijim.

Podsjetimo, Frnka i Vedran Ćorluka u braku su 4 godine i imaju sinčića Viktora i kćerkicu Gretu, a Franka je nedavno lansirala i novu liniju kozmetike pod nazivom Frankly good.