FOTO by Primark

Moda

Raskošne i nevjerojatno upečatljive! Cipele s cvjetnim motivom na vrhu su našeg popisa želja za sezonu događanja!

Daria Lovrić 21. studenoga 2023.

Efektan model najavljuje svečano razdoblje i uvodi nas u blagdanski mood!

U svijetu mode, jedan od ključnih elemenata koji često određuje naš izgled su cipele. Ipak, među raznovrsnim opcijama, svečane cipele na petu se izdvajaju svojom posebnom privlačnošću. Zašto toliko obožavamo modele na petu koji krase naše korake?

Za početak, one predstavljaju simbol elegancije, a ujedno i snažan alat za podizanje samopouzdanja. Različiti oblici pete, bogate boje i sofisticirani upečatljivi detalji čine svečane cipele pravim vizualnim spektaklom. One privlače pažnju i često postaju ključni fokus odjevnih kombinacija.

Primark Rita Ora cipele s cvjetnim detaljem
Primark Rita Ora cipele s cvjetnim detaljem – $24

Unutar Primark asortimana za oko nam je zapeo raskošan model nastao u suradnji s Ritom Orom.

Glam krasotice s cvjetnim motivom modno su remek-djelo!

Crvene satinirane krasotice s cvjetnim detaljem najavljuju sezonu svečanih događanja i uvode nas u blagdansko raspoloženje.

Bilo da je riječ o vjenčanjima, glamuroznim večernjim izlascima, novogodišnjoj noći, proslavi Badnjaka ili Božića, ove su cipele modni as.

Želite li da vaš modni izbor priča priču i da su vaše cipele glavni junaci svakog glamuroznog izlaska, skoknite do Ljubljane i čim prije nabavite ovaj efektan par.

Mi ih vidimo uz baršunaste crne haljine, šljokičaste midi suknje i satiniranu košulju s perjem, a možete ih kombinirati i u nešto ležernijim varijantama uz omiljene traperice i crveni ruž za usne.