FOTO by Pepco

Dekor

Raskošna ponuda iz Pepca donosi božićne kuglice već od 5,20 kuna

Krešimir Šustić 15. prosinca 2020.

Od klasičnih i šljokičastih, pa sve do baršunastih i prozirnih modela

Blagdanska čarolija je okupirala gradske ulice, trgove i parkove, kao i naša srca i domove koje smo ukrasili lampicama i ostalim prigodnim dekoracijama za nadolazeće blagdane.

Dok sviraju božićne pjesme i na malim TV ekranima se vrte omiljeni filmski klasici, znamo da smo ušli u najljepše doba godine koje ćemo provesti s našim najbližima.

Poseban i najveći gušt nam je uživati u tradiciji, točnije ukrasiti božićno drvce u društvu voljenih članova obitelji, prijatelja i boljih polovica.

Nakon što odaberemo predivnu zelenu jelku, potrebno je iz kutija izvaditi sve one šarene kuglice koje ćemo sa stilom objesiti na bodljikave zimzelene grane.

Neki od nas čuvaju dobre stare primjerke koje smo naslijedili od mama i baka, dok neki svake godine posežu za novim modelima kako bi stvorili moderno raskošno umjetničko djelo.

Razne trgovine u kojima pronalazimo potrepštine za naš dom su izbacile bogate kolekcije, a nama se najviše svidjela ona iz Pepca, poznatog po izrazito pristupačnim cijenama.

Dolaze u pakiranju od 4 do čak 24 komada, napravljene od baršunastog materijala, keramičkog i prozirnog u šarenim bojama koje će obogatiti naša božićna drvca.

Na policama i web shopu brenda možemo pronaći klasične, kao i one u raznim oblicima poput soba, pahulje, zvončića i popularnih skandinavskih patuljaka.

Galerija koja slijedi u nastavku otkriva čak 19 neodoljivih modela čija se cijena kreće od samo 5,20 kuna.