FOTO by Instagram

Ljepota

Raskoš ljubičaste nijanse na noktima! Ove jeseni nosi se Dark Plum nails!

Antonija Andabak 13. rujna 2020.

Na vrhu favorita kada je riječ o promjeni beauty raspoloženja!

Jesen voli tamne boje, a dokaz su modni i beauty zaokreti koji se laganim, ali sigurnim korakom kreću prema onome što dolazi za desetak dana. Iako još sa sigurnošću ne možemo reći s kakvim temperaturama ćemo ući u novo godišnje doba, valja se pripremiti na svim poljima, i onim što se odjeće tiče, ali i make-upa te neizostavnog laka na noktima!

Predstavljamo vam neizostavnu Dark Plum boju, točnije, boju tamne šljive koja će i ove godine vladati trendovima!

Sofisticirana nijansa koja se igra s tamnoljubičastom nijansom, a koja na momente i pod određenim kutevima svjetlosti naginje zagasito, bordo boji, vlada beauty scenom već dugi niz godina, a neizostavna je i ove sezone.

Obožavamo je vidjeti na usnama jer divno pristaje svima, neovisno o tenu i boji kose, a kako je bitno uredno je nanijeti na usnama, to isto zahtijevaju i nokti!

Tamne boje svoj maksimum postižu ipak na kratkim noktima, dobivajući profinjen izgled koji vas neće iznevjeriti ni u ozbiljnijim situacijama poput razgovora za posao.

Ipak, ako se ne želite odreći svojih dugačkih noktiju i obožavate razne tehnike produljivanja noktiju, birajte boju svjetlije šljive i uživajte u svojoj verziji Plum nijanse!

Dark Plum razigranu će notu dobiti raznim aplikacijama i tehnikama nanošenja trajnog ili klasičnog laka kojeg možete nabaviti u drogerijama i parfumerijama, pa se tako poigrajte s ombre tehnikom ili drugim nail artom kojim će tamnoljubičasta doći do izražaja.

U modi su i ove godine nail art-ovi pri kojem se jedan nokat ističe u potpuno različitoj nijansi ili se premaže glitter lakom za luksuzan efekt.

Naš izbor drogerijskih lakova pripada Essence laku u nijansi Good Times ili Essie u nijansi Bahama Mama koje odlikuje bogata boja i jednostavno nanošenje u dva sloja, dok su cijene u rangu prihvatljivog.

Zbog tamne nijanse, svoje nokte pripremite podlakom, oblikujte, premažite predloženim nijansama i završite nadlakom koji će dati čvrstinu, dugotrajnost i profi-izgled. Naši prijedlozi Dark Plum boje, zasigurno će pripomoći pri vašem idućem posjetu nail artistu ili diy nail projektu!