FOTO by bando.com

Moda

Rashladne torbe u obliku lubenice – jer ljeto je u punom jeku!

Viktoria Mikulić 03. srpnja 2023.

Torba u obliku lubenice vašu će lubenicu držati hladnom satima!

Lubenica je jedna od nezaobilaznih ljetnih voćki. Bez obzira režete li je na trokutiće, kriške, svatko od nas je voli ohlađenu ravno iz hladnjaka.

Čak i ako djecu ne možete nagovoriti da jedu puno voća, lubenicu će svatko poželjeti tijekom ljetnih dana, još ako je servirate u njihovoj najdražoj kutiji, smazat će je u trenu.

Osim kao hranu, lubenicu ljeti možemo vidjeti i u brojnim drugim varijacijama – kao motiv na odjevnim komadima i modnim dodacima, zatim na noktima i slično.

No posebno su nas oduševile dvije torbe za koje sam brend kaže da su službeno nacionalna opsesija. Riječ je o rashladnim torbama koje ne samo da rashlađuju vaša pića, već služe i kao ludo slatke torbice koje će se uklopiti uz sve vaše outfite za plažu.

Ova vodootporna torba od mat kože dovoljno je prostrana da u nju stavite potrepštine za nekoliko osoba. Idealna je ako planirate provesti na plaži nekoliko sati, a ista je dosta udaljena od vašeg smještaja.

Za sve obožavatelje lubenice, ove simpatične torbe možete pronaći na bando.com po cijeni od $32.00, a trenutno su i na popustu od 30%.