FOTO by Instagram @ raquel_mauri

Poznati

Raquel Mauri i Ivan Rakitić uživaju u obiteljskoj idili na neodoljivim Maldivima

Una Lora Banjac 19. lipnja 2024.

Donosimo fotografije s egzotičnog putovanja!

Raquel Mauri, prekrasna brineta dugogodišnja je supruga našeg bivšeg reprezentativca Ivana Rakitića. Prekrasna Španjolka na svom Instagram profilu često dijeli obiteljske trenutke koje provodi sa suprugom i dvije kćeri te svaki puta iznova oduševi pratitelje.

Instagram @ raquel_mauri

Raquel i Ivan upoznali su se krajem siječnja 2011. godine u Sevilli, Raquel je tada radila u hotelskom baru, a Ivan se u nju zaljubio na prvi pogled te je svaki dan dolazio ondje na kavu samo da bi je vidio.

Pozvao ju je na spoj najmanje 20 puta, a ona ga je svaki put odbila jer ju je bilo strah da će se, kao nogometaš, ubrzo odseliti.

Srećom, na kraju je popustila te se par vjenčao u tajnosti. U srpnju 2013. rodila im se kći Althea, a u svibnju 2016. mala je Althea dobila sestricu Adaru.

Instagram @ raquel_mauri

Za atraktivnu Raquel vrijeme kao da je stalo jer se sve ove godine nije gotovo ništa promijenila te zaista izgleda bombastično!

Trenutačno prekrasna obitelj odmara na Maldivima, a more fotografija koje Raquel dijeli s pratiteljima pravi su dokaz koliko uživaju u obiteljskoj idili!

Pješčane plaže, kristalno plavo more, vožnje brodom i najromantičniji zalasci, samo su dio priče koju ova sretna obitelj živi.

Ivanu, Raquel i njihovim divnim kćerima želimo još puno egzotičnih putovanja, sreće i ljubavi!