FOTO by Adidas

Moda

Rapsodija Superstar modela na početku 2021. godine

admin 29. siječnja 2021.

Čekirajte 5 modela zbog kojih jedva čekamo proljeće

Iako je sunce još uvijek zubato veselimo se svakoj zraci i s nestrpljenjem čekamo dane kada će nam upijanje vitamina D na nekoj terasi kafića opet postati hobby. Prognoze govore da ćemo još malo pričekati vesele boje te da bi naš fokus još uvijek trebao biti na slojevitom odijevanju i zimskoj odjeći.

No to nas ne sprječava da maštamo i unaprijed planiramo sve radosti koje dolaze nakon što prođe tmurna i siva zima, a adidas se pobrinuo da početak proljeća bude što razigraniji i upravo u takvom tonu najavio nekoliko modela koji su nam zagolicali maštu.

Kada vam kažemo da su modeli zaigrani upravo to i mislimo te vam izdvajamo 5 modela koji će obilježiti radostan početak proljeća.

Prvi model predstavlja pravo umjetničko platno na kojem se nalaze razbacane žive boje, a da li je riječ o umjetničkom dijelu ili nasumično pobacanim bojama, prosudite sami.

Drugi model je izvedenica prvog u crnoj boji, a umjesto bogatog spektra boja kao na prvom, ovdje ćete pronaći samo narančastu i smeđu.

Stoga ako je vaš izbor crna tenisica budite sigurni da ćete i na njoj dobiti zaigranost boja, ali u nešto drugačijoj dimenziji

Neki dan smo pisali o novom adidas modelu te se i on savršeno uklapa u priču o ekspanziji Superstar modela.

Adidas Superstar tenisice i trešnjice u cvatu prvi su vjesnici proljeća

Svojom tirkiznom bojom i malenim trešnjinim cvjetićima najavljuje višesatno španciranje u proljetnim haljinama

Zadnja dva modela koja smo izdvojili podižu priču na još viši nivo, a prvi od njih je Valentinovo model koji svojim plišanim detaljima donosi ljubav.

Srca i cvjetići glavni su motivi, a ako još uvijek osjetite dijete u sebi ovaj model je stvoren za vas.

Posljednji model na našem popisu donosi sve proljetne detalje kojim se veselimo.

Zeleni listovi, plavi i narančasti cvjetići te vrijedne pčelice načičkani na ovom modelu predstavlja proljeće u najboljem svijetlu, a posebnost čini način na koji su ti detalji integrirani na model.

Nadamo se da ste pronašli svoj favorit te da ćete zajedno s njim dočekati proljeće i svu radost koju nosi sa sobom. Svi modeli bit će dostupni već od početka veljače stoga budite u niskom startu.