FOTO by Nike

Moda

Rapsodija ružičaste na novim Air Force 1 tenisicama

Daria Lovrić 01. rujna 2022.

Ručno rađen model koji možete personalizirati i prilagoditi svojim željama...

Ljeto je najzaigranije godišnje doba u kojem prevladavaju jarke i pastelne nijanse. Kako vrijeme odmiče, okrećemo se tamnijim tonovima i zemljanim bojama. Ljubav prema ružičastoj kreće od malih nogu kada smo još kao male djevojčice bile okružene rozim interijerom i ponosne vlasnice pinky odjevnih komada.

Nike Air Force 1 High ružičaste tenisice 1
Nike Air Force 1 High ružičaste tenisice

Upravo zato ni u jesenskom periodu ne želimo se odreći omiljene boje, a toga su svjesni i poznati modni brendovi. U svoje kolekcije uvijek iznova uvrštavaju nekoliko must have komada u ružičastoj boji.

Stižu nam roze Nike Air Force 1 tenisice koje će obožavati fashionistice!

Nike, gigant sportske odjeće, uvijek iznova svoje vjerne kupce oduševljava predivnim modelima tenisica. Ovog puta brend je lansirao novi Nike Air Force 1 visoki model u zagasitoj ružičastoj nijansi.

Nike Air Force 1 High ružičaste tenisice 2
Nike Air Force 1 High ružičaste tenisice

Ono što ove AF1 High izdvaja od ostalih je bijeli potplat s ružičastim detaljima te kopčanje na čičak u pastelnoj ružičastoj nijansi. Vanjski dio tenisica izrađen je od vrhunske brušene kože, s detaljnim šavovima koji okružuju Swoosh.

Nike Air Force 1 High ružičaste tenisice 3
Nike Air Force 1 High ružičaste tenisice

Možete ih isfurati na traperice te klasične majice i hoodice u ležernim varijantama, ali i u nešto elegantnijim prigodama uz košuljice, haljine i balonere. Svojim neodoljivim dizajnom i efektnom rapsodijom ružičaste uklopit će se u svaki jesenski look i dati mu notu ženstvenosti.

Nike Air Force 1 High ružičaste tenisice 4
Nike Air Force 1 High ružičaste tenisice

Na njima ne bi apsolutno ništa mijenjali, međutim, na Nike stranici imate opciju kreiranja tenisica po vlastitoj želji. Možete sami ovom modelu dodavati detalje, slova, brojeve, mijenjati boje i personalizirati ih po svom okusu.

Nike Air Force 1 High ružičaste tenisice 5
Nike Air Force 1 High ružičaste tenisice

Također, uz vlastite promjene, sami kreirate i cijenu koja vam odgovara, dok je cijena ovog ružičastog modela 1.369,95 kuna. Svoje forsice naručite ili kreirajte po želji putem Nike web trgovine.