Astro

RAK – Kako se slaže s ostalim horoskopskim znakovima?

Engineer 23. lipnja 2018.

Saznaj kako se Rak slaže s ostalim horoskopskim znakovima

Idealan partner: Jarac
Dobar brak sa: Bikom i Djevicom
Erotski privlače: Škorpion i Riba
Oprez sa: Ovnom i Vagom

Rak – Ovan: Za oboje izazovna i teška kombinacija, jer dok su Ovnovi otvoreni i neposredni dotle Rakovi žive u svojoj ljušturi. Iako se različitosti privlače, veza između ova dva znaka može biti puna trauma, Ovan gubi živce, a Rak prkosi. Ako im je Mjesec usklađen mogu prevladati različitosti.

Rak – Bik: Dobar i trajan odnos, netko tko može razumjeti potrebe Bika za domom i obitelji.Oboje teško podnose rastanak i iz tog razloga dati će sve od sebe za spasiti svoju vezu. Ovo je dobra kombinacija za brak. Ova dva znaka međusobno osiguravaju na različite načine, podršku i sigurnost, koja im je neophodna. Idealna kombinacija!

Rak – Blizanci: Blizanci su promjenljivi i zračni a Rak kardinalni i vodeni znak koji mogu dobro funkcionirati jer ovdje se isprepliće intelekt i emocije. Rak će Blizancu pokazati kako da uspori a Blizanci će Raku pokazati kako da iskaže svoje emocije koje Rak najčešće drži u sebi. Blizanci će voljeti Rakovu privrženost domu i obitelji, a Rakovi vole blizančevu galantnost i razigranost. Jedan drugome pružaju ono što mu nedostaje. Blizanci hiroviti i nestalni pa se Rakovi osjećaju obveznim objasniti im njihove vlastite osjećaje. Na žalost, oni se s time možda neće složiti.

Rak – Rak: U ovoj vezi je prepuno emocija pa postoji opasnost da se od siline istih uguše. Iako su iste prirode istih emocija istog pogleda prema obitelji, jako osjetljivi lako mogu jedan drugoga povrijediti.

Rak -Lav: Rakovi će uz Lavove naučiti kako postići veče samopouzdanje. Rak Lava stalno mora obasipati komplimentima a Lav Rak nježnošću i dokazima svoje ljubavi. Posebno je dobra veza ako je žena Rak a muškarac Lav, jer ovo je prirodni odnos žena muškarac.

Rak – Djevica: oboje su vezani za obitelj, jedan drugome postaju odani prijatelji. Ono što Djevica nikako ne razumije je rakova potreba da mu stalno ponavlja koliko ga voli, jer praktična Djevica kad to jednom kaže smatra da je to dovoljno.Dobra veza za brak.

Rak -Vaga: dva kardinalna znaka s odnosom Mjeseca i Venere gdje emocije, ljubav i šarm igraju veliku ulogu. Veliki je broj veza s ovom kombinacijom. Kako je Rak izuzetno osjetljiv željan ljubavi i nježnosti to mu Vaga koja je isto nježna i osjetljiva izvrsno može pružiti. Ono što može stvarati probleme su česta promjena raspoloženja Raka što Vagu može iritirati, a Rak se tada može osjećati nevoljeno. Svakako je potreban oprez.

Rak – Škorpion: potpuno različiti znakovi ali zbog svog vodenog elementa dobro se nadopunjuju. Škorpion je najljubomorniji znak Zodijaka tako da njemu godi rakova privrženost i nježnost, pa ova dva znaka na kraju stvaraju savršenu kombinaciju.

Rak – Strijelac: Strijelčev avanturistički veseo duh može privući Raka, ali on teško može pratiti njegov tempo. Strijelca nerviraju rakova česte promjene raspoloženja.Veza za koju je potrebno mnogo angažmana da bi opstala.

Rak – Jarac: ovo su dva opozitna znaka s različitim temperamentom, dok je Rak pre emocionalan dotle je Jarac emocionalno distanciran, zbog te različitosti jedan drugoga ipak mogu privlačiti i ostvariti duboku i iskrenu vezu. Jarac Raku pruža sigurnost a Rak Jarcu nježnost. Oboje su vrlo ambiciozni.

Rak – Vodenjak: veza ova dva znaka je teško objašnjiva, okultni interesi , borba za narod, prirodu, reforme je ono što ih povezuje. Ovo je mistična veza. Postoji nešto seksi u ovom suzdržanom znaku, no Vodenjaku je teško pričati o svojim emocijama.

Rak – Ribe: dva vodena znaka sličnog senzibiliteta dobro se mogu slagati i mogu doživjeti ljubav na prvi pogled. Ovdje nije primarni naglasak na strasti. Izgledi za sklad ovdje su odlični. Ta veza će trajati, ćak i ako se ne budu često viđali.