FOTO by Instagram @beautifulcroatia / @enjoykrk

Putovanja

Rajska cesta – jedna od najljepših morskih šetnica na Jadranu

Daria Lovrić 07. srpnja 2023.

Smješten na otoku Krku, Rajski put oduševljava posjetioce svojom netaknutom ljepotom...

Najveselije godišnje doba je stiglo i dok iščekujemo odlazak na godišnji odmor u potrazi smo za bližim morskim destinacijama na koje možemo pobjeći vikendom.

Lijepa naša obiluje TOP destinacijama za vikend getaway koje su pravi raj na zemlji. U potrazi za božanstvenim mjestima i atrakcijama duž jadranske obale na koje ćemo pobjeći neradnim danima, veliku ulogu nam igra i udaljenost.

Rajska cesta na otoku Krku jedna je od najljepših šetnica na našoj obali

Ljubitelje aktivnog odmora i dugih šetnji oduševit će Rajska cesta na otoku Krku u blizini gradića Malinska. Osim zapanjujuće ljepote, Rajska cesta je nekad davno bila dio svjetski poznatog hotelskog kompleksa Haludovo.

Ovu skrivenu stazicu obožavaju šetači koji su je imali prilike doživjeti i smatra se jednom od najatraktivnijih u cijeloj zemlji. Svojom prirodnom ljepotom, borovom šumom i kristalno čistim plavim morem očarava svoje šetače.

Foto: Otok Krk
Foto: Otok Krk

Cijeli put dug je oko 2 kilometra i nije zahtjevan stoga je šetnica idealna lokacija za vikend s obitelji, djecom ili boljom polovicom. Za one avanturističkog duha i aktivnog odmora, Rajski put odlična je lokacija za trčanje ili vožnju bicikla.

Foto: Otok Krk
Foto: Otok Krk

Uz sam put nalazi se mnoštvo plaža okruženih stijenama, međutim postoji i nekoliko mjesta s dražesnim šljunčanim plažama na kojima možete odmoriti i uživati u mirisu soli, zvukovima valova i kristalnom čistom moru.

Više informacija o vašoj idućoj must visit lokaciji možete pronaći na web stranici otoka Krka!