FOTO by Instagram @nevenarendeli

Poznati

Raj na zemlji! Nevena Rendeli u društvu obitelji uživa u ljepotama Zanzibara!

Daria Lovrić 23. siječnja 2023.

Hakuna Matata! Hedonistički odmor bez briga!

Lijepu našu zahvatio je hladni val… I dok na nekim područjima padaju enormne količine kiše, neke dijelove prekrio je snježni pokrivač. Kako bi izbjegla siječanjsku depresiju i tmurno vrijeme, Nevena Rendeli Vejzović pobjegla je u toplije krajeve.

Prelijepa mama, poznata voditeljica i poduzetnica Nevena Rendeli Vejzović ovih se dana sa svoje tri djevojčice, mužem Makom Vejzovićem i majkom uputila u Afriku. Dok se temperature u Zagrebu kreću oko nule, u Zanzibaru vlada pravo ljeto.

Na svom Instagram profilu Nevena je podijelila nekoliko fotografija i video s putovanja kao i brojne storyje.

„Hakuna Matata“ – napisala je Nevena ispod koje pozira na plaži sa svojom kćeri. Inače, fraza „Hakuna Matata“ svima nam je poznata iz omiljenog crtića „Kralj lavova“. „Hakuna Matata“ dolazi iz svahili jezika, a označava život bez pravila, odgovornosti i briga, jednostavno afričko hedonističko načelo.

Nevena Rendeli Vejzović na odmoru pokazala zavidnu liniju!

Na drugoj fotografiji koju je objavila na svom Instagram profilu, Nevena pozira uz čamac u dvodijelnom kupaćem kostimu bez naramenica i moramo priznati da izgleda nevjerojatno.

„Cijeli dan sam bez interneta, s troje djece u džungli pa sad kad ga imam idem brže bolje objaviti fotke u badiću da i meni i vama bude lakše. A kako ste vi?“ – poručila je Nevena ispod objave.

Predivnoj Neveni i njezinoj obitelji želimo da što više uživaju u lijepom vremenu i ljepotama Zanzibara, da napune baterije i donesu malo sunca u tmuran Zagreb.