FOTO by Instagram @jessthehairstylist / @jacobhair / @andyy.vibes

Ljepota

Rainbow kosa – hrabro uživajte u ljepoti duginih boja!

Mia Vodopija 13. kolovoza 2021.

Ako vam nedostaje promjena, sada je pravo vrijeme za nešto novo...

U današnje vrijeme je malo drugačije biti frizerom. Ne rade više po principu, ošišam te, pofarbam i isfeniram, o ne. Frizeri su danas koloristi i stilisti – pretvorili su se u prave umjetnike za kosu i ako žele biti najbolji, bitno je da su u toku s trendovima koji svake sezone donose nešto novo.

Baš poput mode, tako i beauty svijet iz dana u dan raste i donosi ideje kojima možemo poboljšati svakodnevni look. Ako provedete barem 10 minuta na Instagramu, vidjet ćete da bojanje kose nikada nije bilo atraktivnije.

Tehnike kojima se ovi magični frizeri služe su uistinu zapanjujuće i ponekad djeluju jako neobično. Iako mislite da ste sve vidjeli u nijansama kose, trend koji vam donosimo je zbilja poseban.

Kosa u duginim nijansama iliti rainbow hair zaludila je Insta ekipu još jednom.

Karakterizirane višedimenzionalnim vibrantnim ili pastelnim nijansama, pramenovi izgledaju čarobno.

Da biste dobili duginu kosu, morat ćete prvo izbjeljivati pigment sve dok vam pramenovi ne postanu dovoljno svijetli da ih počnete bojati u tim zabavnim i funky bojama.

Što je vaša prirodna boja tamnija, morat ćete proći kroz više sesija izbjeljivanja. Ako ste tek počeli bojati kosu, ovaj je postupak najbolje prepustiti profesionalnom stilistu.

Ako vam je trebala promjena, sada je pravo vrijeme da probate nešto potpuno novo!