FOTO by Furla

Moda

Rafija i zakovice! Furla zna kako ljetni accessoriese učiniti glamuroznim!

Antonija Andabak 03. svibnja 2021.

I ovo ljeto obožavamo prirodne materijale!

Unatoč izazovnim vremenima, ne možemo se oteti dojmu da ljeto stiže na vrata rapidnom brzinom, a tome u prilog ide ljepše, toplije vrijeme koje nas motivira da učinimo nešto za sebe.

I dok mnogi svoje male radosti pronalaze u odlasku u prirodu, vježbanju, kuhanju ili čitanju, prave fashionistice svoje male trenutke ushićenja pronalaze shoppingirajući i časteći se novitetima iz svijeta mode!

Ljubav prema istom gaje i mnogi modni radari koji na svojim blogovima, i Instagram profilima prezentiraju novitete koji će zavladati predstojećom sezonom, a mi možemo potvrditi da je jedan od tih noviteta mala četvrtasta kožna torbica s potpisom Furle!

Ista i ne bi izazvala takvo zanimanje da se Furla ovoga puta nije poigrala s pletenim dodatkom rafije koja je u kombinaciji s kožom i zakovicama dosegla veliko zanimanje ljubiteljica neobičnih modnih detalja!

Sam naziv “Deserto“, na talijanskom znači pustinja, a dašak pustinjske atraktivnosti postignut je kontrastnim nijansama, poput prirodne, beige nijanse rafije.

Njena namjena je raznolika, a osim što je obožavamo u domaćinstvu gdje se koristi za izradu košara, podmetača i ostalih rukotvorina, ne tako davno počeli smo je više upotrebljavati u modnim izvedbama, a osobitu su popularnost dosegle kolekcije torbi i obuće poput wedgesica!

Furlina mini torbica klasičnog je izgleda i veoma popularna među fashionisticama koje ulažu i veće svote novca ne bi li imali kvalitetan komad s potpisom ovog renomiranog talijanskog brenda.

Deserto model ukrašen je zakovicama i daje soft glam look, a rafija s druge strane radi savršen balans i povezanost s prirodom.

Cijenu, ali i ostale modele s kombinacijom rafije i kože možete checkirati OVDJE.