FOTO by Instagram @cupcake_with_cherry / Raffaello

Iće & piće

Raffaello Rose – stiglo je novo limitirano izdanje!

Viktoria Mikulić 29. travnja 2022.

Raffaello nas zavodi trendovskim okusom 'Rose'.

Svim zaljubljenicima u kokos, Raffaello je vjerojatno najdraži slatkiš. Ta malena sočna kuglica obogaćena hrskavim bijelim bademima i mirisnim kokosovim pahuljicama desert je kojem malo tko može odoljeti.

I dok nam je za većinu čokoladica potrebno nekoliko zagriza, za ovu slatku bombu dovoljan je jedan zalogaj. Veće pakiranje nam može potrajati nekoliko dana, ali zato manje smažemo dok netko kaže keks.

Iako nam ništa ne može zamijeniti standardnu verziju Raffaella, mi smo uvijek spremni isprobati nešto novo. Verzija koja je nedavno stigla idealna je za proljetne i ljetne dane, a dolazi s mirisom ruže.

Raffaello Rose novo je ograničeno izdanje Raffaella: Raffaello Classic susreće neočekivani okus ruže stvarajući novo delikatno iskustvo.

Nema većeg stručnjaka od Ferrera u stvaranju neodoljivih poslastica. Sve su kreacije Raffaello jedinstvena iskustva koja kombiniraju neponovljivu strukturu višestruke teksture s njihovim prepoznatljivim sastojcima: mirisnim kokosovim pahuljicama i hrskavim bademima.

Raffaello hrskavi bijeli badem obavijen je baršunastim nadjevom s mirisom ruže, a sve je upakirano u hrskavu ljusku vafla prekrivenu bijelim premazom i nježnim kokosovim pahuljicama. Posebno nas je očarala roza krema unutar Raffaello kuglica.

Za užitak bez premca, zar ne?