FOTO by atundo.com

Dom

Raffaello Passion Fruit – limitirano izdanje omiljene slastice s kokosom!

Daria Lovrić 27. listopada 2022.

Kokos, badem, nježna krema i jedinstveni okus marakuje – tko ga ne bi želio probati?

Nema većeg stručnjaka od Ferrera u stvaranju neodoljivih poslastica. Slastice iz Ferrero tvornice nikada ne razočaraju i prepoznatljivi su po neodoljivim i intenzivnim okusima koje bi jednom kada ih probamo uvijek prepoznali.

Vjerujemo da je svim zaljubljenicima u kokos, Raffaello vjerojatno najdraži slatkiš. Malena kuglica u ruhu od kokosovih pahuljica krije hrskavi badem i nježnu sočnu kremu koja budi sva naša osjetila.

Ferrero Raffaello Passion Fruit – stiglo je novo limitirano izdanje!

Iako nam ništa ne može zamijeniti klasičnu verziju Raffaella, uvijek smo spremni isprobati nešto novo. Ovog puta, za oko nam je zapela limitirana verzija s okusom marakuje.

 Raffaello Passion Fruit
Raffaello Passion Fruit

Marakuja se inače široko uzgaja u tropskim i polutropskim regijama svijeta, a u SAD-u se uzgaja na Floridi, Havajima i Kaliforniji.

 Raffaello Passion Fruit 2
Raffaello Passion Fruit

Ako ste se ikada pitali ili još još uvijek niste imali prilike probati ovo sočno voće, ono ima slatki, ali i kiselkasti okus i mirisnu aromu koja pojačava užitak. Marakuju je teško usporediti s drugim voćem jer ima vrlo jedinstven okus, međutim kada bismo ga morali što bolje objasniti rekli bismo da je svojevrsna kombinacija okusa kivija i ananasa.

Raffaello Passion Fruit

Raffaello Passion Fruit novo je ograničeno izdanje Raffaella i iako nije dostupan u Hrvatskoj nadamo se da ćemo jednog dana imati prilike uživati u ovom zasigurno uzbudljivom okusu!