FOTO by Mango

Moda

Radi pastelno žute krasotice s mašnom jedva čekamo ljetna vjenčanja!

Daria Lovrić 19. srpnja 2023.

Mango novitet profinjen je i originalan izbor u IT boji koju obožavaju fashionistice!

Iako se spremamo za godišnji odmor, škicamo nove kolekcije popularnih brendova jer nas po povratku s mora očekuje nekoliko svečanih prigoda. Druga polovica kolovoza i rujan, uz proljetne mjesece najpopularniji su mjeseci za organizaciju svečanih proslava.

Mango haljina s mašnom 1
Mango haljina s mašnom

Bila riječ o krštenju, vjenčanju ili nekoj drugoj prigodi, vrijeme otkucava i čim se vratimo u rutinu, odmah moramo u potragu za efektnim outfitom. Ako su i vaš kolovoz ili rujan bookirani, krenite u potragu za IT haljinom već sada.

Haljina s mašnom – statement komad zbog kojeg jedva čekamo svečana događanja

U novoj Mango kolekciji pronašli smo predivnu elegantnu haljinu maxi dužine u IT boji fashionistica. Riječ je o satiniranoj haljini profinjenog dizajna u pastelnoj žutoj – decentnoj, a istodobno upečatljivoj nijansi koja pozdravlja sunce i na suptilan način unosi raskoš u outfit.

Mango haljina s mašnom 2

Profinjenu haljinu krase voluminozna mašna u području grudi te tanke naramenice koje idu u V i vežu se oko vrata.

Mango haljina s mašnom 3

Krasotica izrađena od visokokvalitetne satenske tkanine, s crossover dizajnom i dekolteom s maksi detaljem sofisticirana je i originalna opcija za svečana događanja ove sezone. Mi ju vidimo uz zlatne sandale s visokom petom i raspuštenu valovitu frizuru.

Mango kolekcija odjevnih predmeta limitiranog izdanja dizajnirana je s najvećom pažnjom za najposebnije događaje i prigode.

Ako je i vas očarao ovaj primjerak, možete ga naručiti putem Mango web trgovine, po cijeni od 240 €.