FOTO by Calzedonia

Modni dodaci

Queen i Rolling Stones na Calzedonia hulahopkama oduševile rokerice!

Antonija Andabak 18. listopada 2021.

Naklonost ovim rock grupama sada možete pokazati na originalan način!

Hulahopke su unatrag dvije-tri godine postale nezaobilazni modni dodatak kojeg su prigrlile sve dobne skupine, gdje pritom ne mislimo samo na praktičnost nošenja hulahopki već i estetski efekt kojeg postižu svojim zanimljivim dizajnom,

Talijanski modni brend donjeg rublja i cozy odjeće, gotovo nam svaki mjesec priređuje cool iznenađenja u obliku uzoraka za kojima žudimo i koji su u ovom trenutku IN. Tako smo nedavno predstavili hulahopke s astrološkim motivima koji su izazvali pravi modni “boom” s obzirom na to da mnogima dan i ne prolazi bez provjere kako su im zvijezde naklonjene.

Calzedonia hulahopke – horoskopski znakovi, New York i drugi stylish detalji!

Počastili se gore spomenutim hulahopkama ili ne, ovoga tjedna na red dolaze rokerice, a ako je to vaš zaštitni znak i sve što vas okružuje, počevši od stila odijevanja, glazbe, frizure i mjesta gdje izlazite, definira ono tko jeste, smatramo da bi Vam se upravo ova kolekcija hulahopki mogla jako svidjeti!

Prozirne hulahopke Queen 40 den – 79,90kn
Hulahopke s efektom longuette Queen – 79,90kn

Kultni britanski rock sastavi čije hitove pjevamo u autu, na poslu ili privatno pustimo omiljene pjesme, svoj su put u modni svijet pronašli na zanimljiv način pa se tako na Calzedonijinim hulahopkama pojavljuje zaštitni znak Rolling Stonesa – isplaženi jezik, dok su Queen zamislili u obliku izazovnih prozirnih najlonki s efektom longette, baš kakav je i sam Freddie bio, ali samo na pozornici!

Prozirne hulahopke Rolling Stones 20 den – 119,00kn
Prozirne hulahopke Rolling Stones 20 den – 119,00kn
Mrežaste hulahopke Rolling Stones 40 den – 119,00kn

Cijene ovih hulahopki kreću se od 79,90 kuna do 119,00 kuna na što ste već i navikli s obzirom na to da ih već zasigurno imate u svojoj kolekciji. A ako ih kojim slučajem nemate, a srce vam titra na rock glazbu, ovo bi mogla biti prava stvar za Vas!