FOTO by IMDb

Film

Queen Charlotte: A Bridgerton Story – stiže nam spinoff omiljene serije

Daria Lovrić 15. veljače 2023.

Dok s uzbuđenjem čekamo treću sezonu, Netflix nas časti novitetima!

Za Queen Charlotte: A Bridgerton Story seriju možemo reći da je prednastavak serije Bridgerton. Naime, u seriji je radnja fokusirana na uspon kraljice Charlotte i njezin životni put do trona i moći.

Limitirana Netflix serija Queen Charlotte ispričat će priču o tome kako je brak mlade kraljice s kraljem Georgeom pokrenuo velike društvene promjene, stvarajući svijet u koji su pristigli dobro nam poznati likovi u Bridgertonu.

Iako znamo da kraljica voli dobre stare tračeve, još uvijek znamo vrlo malo o tome kako je pronašla svoje mjesto u društvu i koliko dobro poznaje druge likove.

Na Valentinovo, Netflix je najavio da će Queen Charlotte: A Bridgerton Story biti premijerno prikazana 4. svibnja 2023. godine.

U spinoffu gledat ćemo i nekoliko poznatih lica iz Bridgertona. Golda Rosheuvel (Kraljica Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Agatha Danbury) i Ruth Gemmell (Lady Violet Bridgerton) ponovit će svoje uloge, a upoznat ćemo i neke nove mlade glumce s obzirom na to da će se radnja odvijati u prošlosti i sadašnjosti.

Službeni sinopsis priče glasi: „Usredotočen na uspon kraljice Charlotte do ugleda i moći, ovaj prednastavak govori o tome kako je brak mlade kraljice s kraljem Georgeom pokrenuo veliku ljubavnu priču i društvenu promjenu, stvarajući svijet koji su naslijedili likovi u Bridgertonu.“

Prethodno nam je u originalnoj seriji rečeno da je ljubavna priča kralja Georgea i kraljice Charlotte prkosila izgledima kako bi stvorila ravnopravniji svijet.

Treća sezona Bridgertona također je trenutno u produkciji, tako da nije poznato hoće li biti objavljena prije ili poslije Queen Charlotte te u kojem razmaku. U nastavku škicnite teaser za uzbudljivu mini seriju o kraljici Charlotti.