FOTO by QUBI

Dekor

QUBI – unikatan poklon koji će izmamiti lavinu emocija!

Daria Lovrić 22. veljače 2023.

Zauvijek zabilježite svoje najradosnije trenutke u životu!

Svatko od nas želi primiti poklon koji će izazvati lavinu emocija, zašto onda i svojim voljenima ne priuštimo jednako iskustvo? Kod odabira poklona, najvažnije je obratiti pažnju da darivanje ne izgubi svoju istinsku bit, a to je prenošenje emocija.

Kako biste voljenoj osobi pokazali koliko vam znači izaberite QUBI, posebno dizajniranu drvenu kutiju s rotirajućim unutarnjim elementom. QUBI ima tri površine za izlaganje vaših omiljenih fotografija, slika i sadržaja te ima jedinstven izgled koji će se uklopiti u svaki interijer koji god stil uređenja preferirali.

QUBI – poklon koji prenosi emocije

Bitne trenutke, poput rođenja djeteta, krštenja i drugih uspomena upotpunite unikatnim poklonom koji će biti podsjetnik na poseban trenutak u životu. Bilo da želite razmaziti sebe, partnera, prijatelja ili člana obitelji, domaći brend QUBI pravi je izbor za vas.

Kada razmišljamo o poklonima kojima će se roditelji najviše razveseliti, a neće završiti na dnu ormara i ne uključuju potrošne stvarčice javlja se nedostatak inspiracije. Kako bismo doskočili nedoumicama predstavit ćemo vam QUBI kutiju, s kojom će roditelji imati priliku ovjekovječiti prve trenutke sa svojim djetetom.

QUBI – rođen iz znatiželje da stvori nešto novo, nešto drugačije i jedinstveno

QUBI drvena kutija dolazi u dimenzijama 18,7 cm x 18,7 cm x 13,7 cm, dok su dimenzije za fotografije 15×15 cm. QUBI se isporučuje s 12 metalnih pločica, a po želji možete naručiti i više. Pločice imaju ljepljivu stranu koja ide na stražnje kutove svake slike, a magneti će držati slike na mjestu dok se središnji element okreće. Ova odlika vam omogućuje da svoje uspomene možete prolaziti kada god poželite.

QUBI koristi magnete tako da su opcije sadržaja, odnosno slika za prikaz neograničene. U isto vrijeme možete prikazati tri različite slike, ali ih možete i mijenjati koliko god često želite i tako iznova oživljavati emocije i lijepe trenutke.

QUBI je osmišljen tako da se može objesiti na zid ili postaviti na neko drugo željeno mjesto te će biti dovoljan samo jedan pogled koji će oživjeti posebne trenutke.

Izaberite QUBI i ispričajte svoju priču!

Pokušajte zamisliti voljenu osobu kako otvara poklon koji ste joj pripremili i pronalazi svoje najdraže trenutke na stranicama QUBI kutije.

Vjerujemo da u starim albumima koji u ladicama skupljaju prašinu, u galeriji na mobitelu ili starim folderima na računalu imate mnoštvo slika koje su zaslužile biti viđene. Vaši posebni trenutci zaslužuju posebno mjesto, a pogotovo kada je glavni akter vaše priče dijete ili draga osoba.

QUBI je odličan izbor kao dar za useljenje, krštenje, Majčin dan, rođendan, vjenčanje te mnoge druge proslave. Izradite fotografije svojih ljubimaca, omiljenih destinacija, nezaboravnih trenutaka s prijateljima ili neku drugu uspomenu za koju vas vežu lijepa sjećanja.

U samo nekoliko koraka složite svoju QUBI kutiju, postavite slike na 3 površine QUBI-ja i prepustite magnetima da učine magiju. QUBI postavite na vidljivo mjesto i rotirajte onoliko puta koliko želite.

Radi svog atraktivnog izgleda QUBI je odličan kao poklon za osobe koje vole držati fotografije svojih najmilijih na radnom stolu, jer izgleda efektno i ne zauzima previše prostora.

Ideja o QUBI-ju rođena je 2016. Iz strasti prema umjetnosti, dizajnu i fotografiji. „Nakon što sam proveo 13 uzbudljivih godina u području marketinga radeći posao od devet do pet, odlučio sam u potpunosti posvetiti vrijeme svojim strastima i krenuti na poduzetničko putovanje. Nadam se da će vas QUBI nadahnuti da ispričate svoju priču kao što ja kroz nju pričam svoju.“ – navodi Zlatko, vlasnik brenda QUBI.

Ako je i vas inspirirala priča o QUBI kutiji, odaberite tri fotke, naručite QUBI i ispričajte svoju priču. Odlična vijest je da u sklopu Newborn series uz svaki naručeni QUBI dobivate karticu s podacima novorođenog djeteta.

U budućnosti nas očekuje još mnoštvo noviteta koji će proizaći iz nemirnih ruku domaćeg brenda, a kako bi sve saznali na vrijeme škicnite QUBI web stranicu i zapratite Instagram profil.