FOTO by Zazzle

Zabava

Puzzle crnog ugljičnog vlakna od 1014 komada samo za najveće profesionalce

Krešimir Šustić 23. travnja 2020.

Profići, jeste li spremni?

Osim modnog i beauty svijeta u karanteni nas često obraduju i noviteti koji nam služe kako bi skratili vrijeme, dobro se zabavili i iskreno nasmijali.

Tako nalazimo razonodu u raznoraznim društvenim igrama i konzolama, pa sve do knjiga i filmova, doslovno možemo birati prema trenutnom raspoloženju čime ćemo se baviti.

Jedan od najboljeg načina za razbibrigu su upravo puzzle uz koje razvijamo logiku i inteligenciju. Iako ih je većina slagala u djetinjstvu i nakon toga više ne, postoje mnogi koji u odrasloj dobi uživaju u opuštajućoj aktivnosti i razvijanju mozga.

Najrasprostranjenije su one koje imaju slike životinja, poznatih građevina, krajolika i najvećih umjetničkih djela, no ovisno o broju komada, zaista su pravi izazov.

Kreatori ovih bezvremenskih slagalica znaju nas iznenaditi nečim dosad neviđenim i onim što će nas držati budnima do kasno u noć dok ne složimo sve do posljednjeg djelića.

Ovoga puta na jednom web shopu naletjeli smo na pravu poslasticu koja će profesionalne slagače puzzli ostaviti bez daha.

Radi se o slagalicama u crnoj boji s motivima ugljičnog vlakna koje broje 1014 djelova različitih oblika.

Vjerujemo da mnogi od vas ovo smatraju nemogućom misijom i nečime s čim se ne bi bavili ni da imaju svo vrijeme ovoga svijeta, no ljubielji ove vrste zabave konačno su došli na svoje i mogu s oduševljenjem krenuti u obaranje vlastitog rekorda.

Potražiti ih možete na LINKU.