Putovanja

Putujete za vikend, a nemate adekvatan kovčeg? Carpisa & Pacha…

Viktoria Šafranić 21. lipnja 2017.

Ekskluzivna linija putnih kovčega s kultnim trešnjicama kluba Pacha pobrinut će se da svako putovanje postane jedinstveni stilski izlet

Ljeto uvijek sa sobom donosi zabavna putovanja i nezaboravne avanture, a Carpisa, omiljeni talijanski brend modnih dodataka i putnih torbi, savršen je suputnik na kojeg uvijek možete računati.

Ljetnim modelima putnih torbi dizajniranih u suradnji s kultnom diskotekom Pacha dominira print motiv trešnjica koje su sastavni dio svjetski poznatog vizualnog identiteta legendarnog kluba na svima omiljenoj party destinaciji, sunčanoj Ibizi. Čvrsto kućište od vrlo otpornih polikarbonatnih vlakana dolazi u tri neodoljive varijante te u tri praktične veličine, kako bi svako putovanje bilo komforno, ali i besprijekorno stilski dotjerano.

Vintage Pacha model stvoren je za ljubiteljice jarkih boja i uzoraka – ljetni kolorit u nijansama tirkizne, modre, narančaste i crvene privlačit će poglede kamo god krenule. Rockerski stil crnog Lettering Pacha kovčega svidjet će se modnim buntovnicama, dok će zaljubljenice u minimalizam uživati u čistim linijama monokromatskog modela čiji crveni sjaj odiše pustolovnim duhom.

Kompletnu ponudu ljetnih modela Carpisa putnih kovčega potražite na prodajnim mjestima u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci i Dubrovniku.